HaberlerAltcoin Haberleri

Çin Devletinden Yeni Baskılar: 80 Milyon Dolara El Koydu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Çin devletinden yeni baskılar: 80 milyon dolara el koydu! Gelişmiş merkezi olmayan proje Filecoin (FIL), dağıtılmış bir veri depolama ekosistemi oluşturma girişimidir. Ana ağ lansmanının birinci yıldönümünden kısa bir süre önce Filecoin bir polis baskınının hedefi oldu.

Filecoin topluluğu saldırı altında kripto alanıyla ilgilenen bir muhabir olan Colin Wu’ya göre, Xuzhou Kamu Güvenliği Bürosu, 18.000 polis memurunu içeren büyük bir operasyon düzenledi. Bu operasyon kapsamında Çin polisi 31 kişiyi tutukladı. Fengxiang polisi, çok seviyeli bir pazarlama planına dahil olduklarından şüphelenilen Star Alliance Network’ün 31 üyesini tutukladı.

Ayrıca askeri görevli; Ethereum (ETH), Filecoin (FIL) ve Ted (TDB) dahil olmak üzere yaklaşık 80 milyon ABD doları değerinde çeşitli kripto paralara da el koydu.

Çin Devletinden Yeni Baskılar: 80 Milyon Dolara El Koydu!

Colin Wu, Star Alliance Network’ün en büyük Filecoin şirketlerinden biri olduğunu belirtti. Aynı zamanda, Star Alliance temsilcisi, ele geçirilen fonların yasadışı faaliyetler için kullanıldığından şüphelenildiğini belirten bir açıklama yaptı.

Bu nedenle tutuklamanın şirketle ilgisi olmadığına dikkat çekildi. Bu bağlamda, Çin kripto pazarındaki uzmanlığıyla tanınan Colin Wu, Pekin’in kripto üzerindeki baskısının bir başka aşamasını paylaştı. Filecoin yıldönümünü kutluyor Star Alliance’ın tutuklu subaylarının çoğu göreve dönecek olsa da, soruşturma tamamlandıktan sonra tüm hizmetler yeniden başlayacak.

4 Kasım 2021’de Filecoin (FIL) ekibi, projenin ilk ana yılındaki başarılarına ilişkin istatistikleri paylaştı. Açıklamaya göre, ürün 13 EiB dosya depolama alanı çalıştırıyor.

Ayrıca, yazının yazıldığı an itibariyle Filecoin 63 dolardan işlem görüyor. Yaklaşık 7 yıl önce FIL, 237 ABD Doları ile rekor bir seviyeye ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.