HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Citi, Son Raporunda Terra Çöküşünü Değerlendirdi!

Tanınmış Finans Kurumu Olan Citi, Yeni Raporunda Terra Çöküşünü Ele Aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Citi, son raporunda terra çöküşünü değerlendirdi. En son analizinde Citi, Terra’nın çöküşüne değinildi.

Dünyanın en büyük finans kurumlarından biri olan Citi, yeni bir araştırma yayınladı. Kripto para sektörünü şoke eden Terra çöküşünü 13 Mayıs yazısında ele aldı.

Analiz, kripto para piyasasının üçüncü en büyük stablecoin olan UST’nin çöküşünün bir sonucu olarak baskı altında olduğunu iddia ederken, rapor ayrıca bu çöküşün daha geniş finansal sistemi etkilemesinin muhtemel olmadığını iddia ediyor. Citi analistlerine göre, Bitcoin’den S&P 500 endeks vadeli işlemlerine belirgin bir “öncü etki” yok.

Analistlere göre, LUNA ve UST olaylarını takiben düzenleyici faaliyetler artacaktır. Bazı Güney Koreli ve ABD’li bankacılık düzenleyicileri, düzenleyici eylemlerini şimdiden artırdı.

Analiz, kripto para piyasasının üçüncü en büyük stablecoin olan UST’nin çöküşünün bir sonucu olarak baskı altında olduğunu iddia ederken, rapor ayrıca bu çöküşün daha geniş finansal sistemi etkilemesinin muhtemel olmadığını iddia ediyor. Citi analistlerine göre, Bitcoin‘den S&P 500 endeks vadeli işlemlerine belirgin bir “öncü etki” olmadığını açıkladı.

Analistlere göre, LUNA ve UST olaylarını takiben düzenleyici faaliyetler artacaktır. Bazı Güney Koreli ve ABD’li bankacılık düzenleyicileri, düzenleyici eylemlerini şimdiden artırdı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.