Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

CMC’den Ethereum Raporu: ETH, Ağustos’ta Yükselişe Geçebilir!

Daha önce beklentilerin gerisinde kalan Ethereum, şimdiden 1.700 doları aştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CMC’den Ethereum raporu: ETH, ağustos’ta yükselişe geçebilir. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETC) gibi kripto para birimleri popülerlik kazanırken, kripto para birimlerinin piyasa değeri yine de 1 trilyon doları geçmeyi başardı.

Ağustos ayında Ethereum Artacak

Daha önce beklentilerin gerisinde kalan Ethereum, şimdiden 1.700 doları aştı. Yatırımcılar, ETH’nin yakın gelecekte 2.000 dolara ulaşıp ulaşmayacağı konusunda spekülasyon yapıyor. 31 Ağustos’a kadar CoinMarketCap’teki kripto topluluğu, ETH fiyatının 2.127.98 dolara ulaşmasını bekliyor. Şu anda, ETH fiyatı 1.727 dolar. Bu da %23’lük bir artışa işaret ediyor. Ankette şimdiden 2.685 kişi oy kullandı. Ekosistemin Eylül ayında Proof-of-Work (PoW) algoritmasından Proof-of-Stake (PoS) yöntemine geçişi, ETH fiyatındaki artışı tetikleyen faktörlerden biri. Birleştirme güncellemesi sabırsızlıkla bekleniyor.

Dvb

1.228 kişiden oluşan anket, Eylül ayı fiyat tahminini ortaya çıkardı ve Ethereum’un 30 Eylül’de 2.390 dolara ulaşması bekleniyor. Bu  %38’lik bir kazancı temsil ediyor. Finder ekibinin araştırma ekibindeki 53 kripto ve Web3 uzmanı, Ethereum fiyatının yılı 1.711 dolardan kapatacağını tahmin eden daha ihtiyatlı bir çalışma yayınladı. CoinPedia analistleri ise daha iyimser ve ETH’nin yılı 2.142 dolardan kapatacağına inanıyor. Time dergisinin analizine göre, ETH gelecekte 4.000 dolara mal olacak.

Uzun Vadeli Ethereum Güveni Yüksek Kalıyor

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Ethereum’un fiyatı şu anda bir önceki güne göre  %5,83 ve önceki yedi güne göre % 5,13 artışla 1.727 dolar. ETH şu anda 209,34 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Son zamanlarda, Meta’nın Facebook’u, küçük bir ABD yazar grubuyla Polygon NFT’leri ve Ethereum’u test etmeye başladı. Aynı zamanda, önemli kripto para borsaları ve DeFi protokolleri, artık Ethereum’da erişilebilir olan Circle’ın Euro Coin’ini destekleyecek.

Ethereum Eth 1 2Tüm dünya aşırı enflasyonla mücadele ederken, kripto para birimleri bu çatışmadan en çok etkilenenlerden biri oldu. çöküş, 80.000’den fazla Bitcoin yatırımcısının milyoner statüsüne mal olmasına rağmen, BTC’deki düşüşün daha da kötüleşeceğine dair spekülasyonlar arttı. Geçen yıl rekor seviyelere ulaşan Bitcoin, bu yıl defalarca ölü ilan edildi. Uzmanlara göre, Ethereum fiyatının yeni zirvelere çıkması için makroekonomik faktörlerin değişmesi gerekiyor. Uzun vadede, deflasyonist yapısı ve son gelişmeler nedeniyle ETH fiyatının rekor kırması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.