HaberlerMetaverse Haberleri

Coca-Cola, Metaverse’te Yeni İçeceğini Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coca-Cola Metaverse’de Yeni Bir İçeceğini Piyasaya Sürdü. Coca-Cola, Metaverse‘de ilk kez yeni içeceği “Zero Sugar Byte”ı piyasaya sürdü. İlk olarak Fortnite ekosisteminde sunulan bu içeceği Mayıs ayında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüketiciler deneyebilecek.

Coca-Cola, içeceği oyuna yerleştirmek için oyun organizasyonu PWR ile işbirliği içinde Fortnite Creative’de Pixel Point adlı yeni bir ada tasarladı. Pixel Point’teki ziyaretçiler, koleksiyonların yanı sıra Coca-Cola temalı oyunları da oynayabilecek ve gizli hazineleri bulabilecek.

2 Mayıs’tan itibaren Zero Sugar Byte içeceği ABD perakendecilerinde fiziksel olarak erişilebilir olacak. Yeni içeceğin reklamı Coca-Cola tarafından “piksel tadına” sahip olarak tanıtılıyor.

Coca-kıdemli Cola’nın küresel strateji direktörü Oana Vlad yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Coca-Cola Creations’ın ikinci ürününde piksellerin oyunbazlığından ilham alarak yenilikçi bir tat yaratmak istedik. Oyun sektörünün mümkün kıldığı deneyimlerden güç aldık.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.