Haberler

Coinbase Kurucusu FTX Borsasını Yerden Yere Vurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Coinbase CEO’su ve kurucusu Brian Armstrong, sonunda sessizliğini bozdu. Bir süredir Binance ile FTX borsası arasında yaşanan gerilimde açıklama yapmaktan çekinen ünlü CEO, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlar yaptı. Coinbase kurucusu, bizzat isim vermese de FTX borsasının riskli işler yaptığına değinerek şirketi adeta topa tuttu. Armstrong ayrıca bu sorunun piyasada yarattığı güvensizlik ve sert düşüş etkisi nedeniyle derin bir üzüntü içinde olduğunu kaydetti.

“FTX Borsası veya FTT Tokenle İlgimiz Yok”

Brian Armstrong

Kripto para dünyasının tanınan isimlerinden Brian Armstrong, son paylaşımında FTX borsası, FTT token ve Alameda şirketiyle herhangi bir maddi yatırımda bulunmadıklarını söyledi. Coinbase borsasının ne kadar güvenli bir hizmet anlayışına sahip olduğunu dile getiren ünlü CEO şunları söyledi: “Coinbase her zaman alandaki en güvenilir şirket olmaya çalışmıştır ve biz bu tür riskli faaliyetlerde bulunmayız. Müşteri tarafından yönlendirilmedikçe müşterilerimizin fonlarıyla hiçbir şey yapmıyoruz. Tüm varlıkları dolar bazında tutuyoruz ve kullanıcılar paralarını istedikleri zaman çekebiliyorlar.”

“Çıkar Çatışmaları Neden Oldu”

Armstrong piyasada sert düşüş yaratan FTX olayını şu ifadelerle özetledi: “Bu olay, iç içe geçmiş kuruluşlar arasındaki çıkar çatışmaları ve müşteri fonlarının yanlış kullanımı da dahil olmak üzere riskli iş uygulamalarının bir sonucu gibi görünüyor.” Coinbase kurucusu ayrıca hiçbir zaman kendilerine ait bir borsa altcoini çıkarmadıklarına dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.