Altcoin HaberleriHaberler

Coinbase Pro Ripple’yi (XRP) Yanlışlıkla Yeniden Listeledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimine yönelik düzenleyici baskılardan meydana gelen endişeler sebebiyle Ocak ayında XRP‘nin ilk kez delist edilmesinin peşinden, ABD merkezli büyük kripto borsası Coinbase Pro, dün gece borsanın XRP’yi tekrardan listelediğini fark etti. Ancak borsanın kısa bir süre sonrasında XRP’nin listelenmesini reddetmesiyle birlikte listeleme sevinci  kısa sürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Listeleme haberinin ardından XRP fiyatı artış gösterse de kısa bir süre sonrasında  düşüşe geçti. Saatler 22:20’i gösterirken XRP 1.08 dolardan işlem görüyor ve bir günde %3, bir haftada %13 düştü.

Xrp-Coinmarketcap
Xrp-Coinmarketcap

Birkaç kullanıcının popüler alım satım platformunda XRP/USD, XRP/EUR, XRP/GBP ve XRP/BTC işlem çiftlerini görüntüleyebildiğini fark etmesinin ardından Coinbase‘in XRP’yi tekrardan listelediğine ilişkin haberler  Twitter’da çok hızlı şekilde yayıldı.

Bazı kullanıcılar daha da ileri giderek coinin potansiyel pump’ından yararlanmak için kendi alım satım hazırlıklarını paylaşarak haberlere göre hareket ettiklerini gösterdi. Ne yazık ki popüler trader LomahCrypto’ya göre tüm listeleme haberlerinin yanlış alarm olduğu ortaya çıktı.

Coinbase Pro, kısa bir süre sonrasında durumu açıklığa kavuşturmak suretiyle açıklama yaparak XRP‘nin “teknik bir sorundan” dolayı “görüntülenebildiğini” sadece “işlem yapılamadığını” açıkladı.

Coinbase Pro’nun açıklamasından önce kripto topluluğunun birkaç üyesi, düzenleyicinin planlanan lending özelliği sebebiyle Coinbase’i dava etme tehdidini takiben, “tekrardan listelemenin” Coinbase’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nu (SEC) trolleme girişimi olup olmadığını tartıştı.

Yeniden listelemenin bu güçlü düzenleyiciyi trolleme amaçlı bir girişim mi yoksa yalnız teknik bir hata mı olduğuna bakılmaksızın, kripto Twitter kesinlikle günlük karmaşa dozunu aldı ve eğlendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.