Altcoin HaberleriHaberler

CoinGecko Verilerine Göre En Çok Aranan Kripto Paralar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

EverRise (RISE), DeFi Kingdoms (JEWEL), Axie Infinity (AXS), Rich Quack (QUACK) ve Binance Coin (BNB), 6 Şubat 2022’de CoinGecko’da en çok aranan beş kripto para oldu.

CoinGecko’da En Çok Aranan Kripto Paralar

Kripto para piyasasında yaşanan yükselişle beraber CoinGecko’da en çok aranan beş tokenler şu şekilde:

  • EverRise (RISE)
  • DeFi Kingdoms (JEWEL)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Rich Quack (QUACK)
  • Binance Coin (BNB)

EverRise (RISE): EverRise (RISE) Token projesinin ana amacı, yatırımcılara daha fazla geri alım sunarak RISE tokeninin değerini artırmaktır. İkincil hedefi ise EVER çatısı altında uygulamalar geliştirerek tüm Defi proje zorluklarına çözüm bulmaktır. EverRise, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 3,8 artarak 0,0015257 dolardan işlem gördü ve en çok arananlar arasında 1. sırada yer aldı.

DeFi Kingdoms (JEWEL): DeFi Kingdoms, tümü nostalji sanatı kılığında sunulan bir likidite havuzu ve yardımcı program odaklı nadir bir NFT pazarı içeren DEX tabanlı bir NFT oyunudur. Özetle, DeFi Kingdoms, DeFi, PlaytoEarn, likidite havuzu ve NFT Market, piksel tabanlı karakterlerle oynamanıza izin veren Harmony ağına dayalı platformlardır. CoinGecko verilerine göre DeFi Kingdoms, son 24 saatte yüzde 0,5 değer kazandı. 7,95 dolara satılan DeFi Kingdoms, en popüler olanlardan biriydi.

Axie Infinity (AXS): Oyuncuların çevreye katkıları ve oyun yetenekleri için jeton kazanabilecekleri Pokémon’dan ilham alan bir oyundur. Axie Infinity Shard (AXS), Axie Infinity platformunun tokenidir. Kasım 2020’de bir ERC-20 jetonu olan AXS tanıtıldı. CoinGecko verilerine göre AXS, son 24 saatte %16,9 değer kazandı. AXS, 62.86 $ fiyatla en popüler hisse senetlerinden biriydi.

 

Coingecko'Da En Çok Aranan Kripto Paralar
Coingecko’Da En Çok Aranan Kripto Paralar

Rich Quack (QUACK): Binance Smart Chain (BSC) tarafından oluşturulan ve sahiplerini “sürtünmesiz verim üretimi” ile ödüllendirmeyi amaçlayan hiper-deflasyonist bir meme tokenidir. Ücretler akıllı sözleşme tarafından verilir ve hemen sahibinin bakiyesine yansıtılır.  CoinGecko verilerine göre Rich Quack son 24 saat içerisinde %1.3 oranında düşüşe geçti. 0,000000001736 dolardan işlem gören Rich Quack, en çok arananların arasında yer aldı.

Binance Coin (BNB): Binance Coin (BNB), Binance kripto para borsası tarafından oluşturulan bir kripto para birimidir. Binance Coin (BNB) ilk olarak ERC-20 tabanlı bir kripto para birimi olarak piyasaya sürüldü, ancak şirket sonunda kendi blok zincirini geliştirdi ve BEP2 tabanlı bir altyapıya geçti. BEP2 tokenleri, mevcut ERC20 tokenlerin yakılmasıyla oluşturuluyor. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan Binance Coin, yazı yazıldığı sırada %2.2 oranında yükselişe geçerek 415,22 dolardan değer gördü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.