Altcoin HaberleriHaberler

Cosmos’dan (ATOM), Yeni ATH Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blok zincirlerin İnterneti olarak tanımlanan Cosmos (ATOM), 40 doları aşarak ATH yapmış oldu.

Blok zincirler arası birlikte çalışılabilirlik üzerine oluşturulan Cosmos (ATOM), sert bir ivme ile rekorlara koşuyor.

Cosmos’dan Yeni Rekor

Kripto veri toplayıcısı Nomics’e göre, kripto para ekosisteminin toplam piyasa kıymeti 2,51 trilyon dolar civarlarında seyrederek, son 24 saat içinde neredeyse hep durağan(durgun) kaldı. Ancak bu, Cosmos’un yükselişine herhangi bir engel oluşturmadı. Cosmos (ATOM), dün 40 dolar fiyat seviyesinin üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesi (ATH) olan 42,37 dolara terfi etti. Bugün küçük bir düzeltme hareketine başlayarak bir miktar gerçi çekilse de, ATOM hala geçen haftaki fiyat seviyesinden oldukça yukarda.

Cosmos:“Blok zincirlerin İnterneti”

Proje,  geliştiricileri tarafınca “blok zincirlerin interneti” olarak tanımlanıyor. Cosmos, değişik blok zincirlerin birbirleriyle bağlantı kurmasını, veri paylaşmasını ve işlem yapmasını elde eden bir birlikte çalışabilirlik ağıdır. Avantajı, blok zincirlerin değişik alanlarında uzmanlaşabilmesidir.

18 Ağustos’ta, Emeris adlı zincirler arası bir DeFi arayüzünün piyasaya sürülmesinden sonrasında Cosmos’un fiyatı 15 dolardan 20 dolara %25’lik bir artış göstermişti. Ağustos ayının sonunda Cosmos, Ethereum ağı ile bir köprü de açtı. Cosmos üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan Sifchain’in blok zincirler arası kontakt protokolü (IBC) ile entegrasyonu, Cosmos ve Ethereum ağları içinde ilk kez ticareti mümkün kıldı.

CMC verilerine GÖRE, yazının yazıldığı an itibariyle Cosmos (ATOM) 42,37 dolar fiyat seviyesi ile piyasa değeri en büyük 18. kripto para durumunda bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.