Bitcoin HaberleriHaberlerKripto Para BirimleriNFT Haberleri

Cowen CEO’su, Kripto Paralara Yüksek Bir Talep Olduğunu Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cowen CEO’su, Kripto Paralara Yüksek Bir Talep Olduğunu Açıkladı. CNBC’nin “Closing Bell” programında Cowen CEO’su Jeffrey Solomon, kripto para birimi için muazzam bir talep olduğunu dile getirdi: “Bir yılı aşkın süredir etkinlikler düzenliyor ve müşterilerimizle konuşuyoruz. Bu talebi görüyoruz”

Geçen Ekim ayında Solomon, kriptoya ayak uyduramayan kurumsal müşterilerin önümüzdeki birkaç yıl içinde daha güçlü bir şekilde dahil olacağını tahmin etmişti.

Şu an için perakende tüccarlar kripto para fiyatlarını yönlendiriyor. Büyük Wall Street şirketleri kripto varlıkları denemeye başlamış olsa da, kurumsal kabul hala emekleme aşamalarında.

Cowen Digital kısa süre önce kripto para birimi bölümünün açılışını duyurdu. Cowen’in müşterileri, yeni segment sayesinde saklama güçlükleri konusunda endişelenmeden kripto para ticareti yapabilmelidir.

Cowen’in kripto para birimi yan kuruluşu, Bitcoin (BTC) ve Solana (SOL) dahil olmak üzere 16 kripto para birimi ticaretine başladı. NFT‘ler de şirket tarafından desteklenecektir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.