Haberler

Crypto.com, Güney Kore Pazarına Açılıyor!

Singapur merkezli Güney Kore'nin elektronik finansal işlem yasasına uygun olarak Crypto.com, uygun yetkiye sahip bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı olarak kaydolduğunu da açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Crypto.com, Güney Kore pazarına Açılıyor. Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, iki yerel girişimin satın alınmasıyla Güney Kore pazarına girdi. İş, ödeme hizmetleri sunan PnLink Co.‘yu  ve dijital varlık sağlayıcısı OK-BIT.Co.’yu ortaya çıkardı.

Singapur merkezli Güney Kore’nin elektronik finansal işlem yasasına uygun olarak Crypto.com, uygun yetkiye sahip bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı olarak kaydolduğunu da açıkladı.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek’e göre şirket, Güney Kore gibi insanların dijital varlıklara ilgisinin büyük olduğu ülkelerde mal ve hizmetlerini sağlamak için düzenleyicilerle işbirliği yapmaya devam edecek.

 

Crypto.com Güney Kore İçin Kapıları Açtı

Singapur Para Otoritesi de Crypto.com’un bir ödeme kurumu lisansı başvurusunu prensip olarak onaylarken, Dubai sanal varlık lisansı için ön onay verdi. Ayrıca, işletme Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yanı sıra İtalya ve Yunanistan’daki benzer makamlara kayıtlı bulunuyor.

Crypto.com’daki Çalışanların %5’i İşten Çıkarıldı

Dünya çapında 50 milyondan fazla üyeye sahip olan kripto para borsası Crypto.com, uzun vadede “sürekli ve sürdürülebilir bir büyüme planı” seçtiğini belirtti. Sonuç olarak 260 çalışan veya şirket istihdamının yaklaşık %5’i işten çıkarıldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.