Borsa HaberleriHaberler

Crypto com, NBA’nın Süper Starı LeBron James İle Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NBA süperstarı LeBron James, önde gelen bir kripto para platformu Crypto com ile anlaşma imzaladı. Dört kez NBA şampiyonu olan ve yaygın olarak gelmiş geçmiş en büyük basketbolculardan biri olarak kabul edilen LeBron James, ünlü kripto platformuyla el sıkıştı.

LeBron James ve Crytocom Arasındaki Ortaklık Açıklandı

LeBron James ve firması LeBron James Family Foundation (LJFF), Web3 eğitimini ve iş geliştirme fırsatlarını desteklemek için önde gelen kripto para platformu Crypto com ile anlaşmaya vardı. Güçlü bir eğitim temeli üzerine inşa edilecek işbirliği, öğrencileri, aileleri ve internetin geleceği Web3‘ü yaratma planlarını içerecek. Öte yandan vaatlerden biri, hem geliştiricilerin hem de kullanıcıların sahip olduğu daha adil ve dürüst bir çevrimiçi sunum.

Lebron James
Lebron James

 

Süperstar James‘in vakfı, Web3 eğitim kaynaklarını ve işgücü geliştirmeyi bir araya getirerek sıfırdan topluluk gelişimi ve yetersiz hizmet alanlar için  bir paradigma oluşturuyor. LeBron, bir sonraki adım için heyecanını dile getirerek, “Blockchain teknolojisi ekonomiyi, sporu, eğlenceyi, sanatı ve daha pek çok şeyi dönüştürmeye devam ediyor” açıklamasında bulundu. NBA yıldızı sözlerine şu şekilde sürdürdü:

“Doğup büyüdüğüm gibi gelişmemiş toplumların geride kalmamasını sağlamak istiyorum. Crypto com ve ben, topluluğu eğitmek ve desteklemek için bilgi ve araçların kullanılması gerektiği konusunda hemfikiriz. İnsanlara bu olanakları sağlamak için onlarla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyorum.”

Crypto com CEO’sundan James’e Övgü

Crypto.com‘un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, LeBron James ve organizasyonunu övdü. James’in eğitim yoluyla yetersiz hizmet alan insanların hayatlarını gerçekten iyileştirdiğini belirten Marszalek, işbirliklerinin gerçek değerler uyumu üzerine kurulduğunu belirtti.

Crypto Com, bir zamanlar LeBron James’in oynadığı Los Angeles Lakers’ın ikonik evi Staples Center‘ın isim haklarını on yıllığına satın aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.