Haberler

Cryptocom Borsasına Birleşik Krallık’tan Onay!

Son eylemleriyle, kripto para borsaları çeşitli hükümetlerden daha fazla çalışma izni ve lisans alıyor gibi görünüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cryptocom borsasına Birleşik Krallık’tan onay. Son eylemleriyle, kripto para borsaları çeşitli hükümetlerden daha fazla çalışma izni ve lisans alıyor gibi görünüyor. Bugün yayınlanan bir açıklamaya göre, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Cryptocom’a Birleşik Krallıktan  faaliyete başlaması için gereken yetki verildi.

Birleşik Krallık’tan Onay Geldi

izinsiz kripto para hizmeti sunan borsalara karşı sert duruşuyla İngiltere ortaya çıkıyordu. Potansiyel cezalardan kaçınmak ve Birleşik Krallık yargı alanında faaliyet göstermek için birçok borsa, gereklilikleri yerine getirirken lisans başvuruları yapıyor. Daha önce dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Limited Markets’e lisans verildiğini açıklamıştık.

Whatsapp Image 2022 08 16 At 23.16.03

Yukarıdaki örnekten de görebileceğiniz gibi, FCA, iyi bilinen kripto para birimi değişimini belirli kripto varlıklarıyla sağlamak için bir lisans oluşturdu. Artık Cryptocom, İngiltere’deki tüketicilerine güvenle hizmet verebilir.

Platformun kendi blockchain projesi Cronos (CRO), bilgiden fazla etkilenmiş görünmüyor. Son aylarda 1 dolarlık hedef fiyatına yaklaşmaya yaklaşan alternatif kripto para, şu anda 0,15 dolardan işlem görüyor.

Genişleme Bununla Kalmıyor

Cryptocom, dünyanın birçok ülkesinde ve bölgesinde düzenleyici izinler alarak ilerleme kaydetmeye devam ediyor. Sonuç olarak, dünya çapında en hızlı büyüme oranlarına sahip kripto platformları arasında yer alıyor. Milyarlarca dolarlık reklam ortaklıklarının bir sonucu olarak, Cryptocom ün kazandı ve ekosistemini dünya çapında 50 milyon kullanıcıyı kapsayacak şekilde genişletti.

Cayman Adaları ve Güney Kore, platforma sadece Ağustos ayında düzenleyici erişim izni verdi. Cryptocom, Güney Kore’de yerel olarak kayıtlı iki işletme satın aldı ve ardından orada EFTA ve VASP kaydı teklif etti. Şirketin VASP uygulaması ayrıca Cayman Adaları Para Otoritesinden (CIMA) düzenleyici onay aldı ve bu da onu tanınmış bir sanal varlık hizmetleri sağlayıcısı haline getirdi.

Bir ay önce, İtalya’nın kara para aklamayla mücadele girişimlerine bakan bir kontrol kuruluşu olan Organizmo Agenti e Mediatori (OAM), Cryptocom’a bir işletme izni verdi. Kısa süre sonra Güney Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (CySEC) Güney Kıbrıs’ta yasal olarak iş yapma yetkisi aldı.

Şirket ayrıca Yunan Sermaye Piyasaları Komisyonu, Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu ve Singapur Para Otoritesi (Yunanistan) dahil olmak üzere diğer ülkelerdeki düzenleyici kurumlardan lisans ve izinler aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.