Bitcoin Haberleri

CryptoQuant CEO’su Bitcoin rallisinin şifresini verdi: Emir verilirse ralli başlar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), Aralık 2020’de başlattığı ralliyi 2021 yılı boyunca sürdürdü ve gelen yükselişlerle birlikte Kasım 2021’de 69 bin dolar seviyesine ulaşarak tüm zamanların fiyat rekorunu kırdı. Gelen bu rekorun ardından düşüşe geçen Bitcoin’in yeniden yükseliş elde edip edemeyeceği, yeni bir ralliye başlayıp başlayamayacağı merak edilirken, CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’dan kritik bir tahmin geldi. Ünlü CEO, Bitcoin rallisinin yakında başlayabileceğini söyledi.

JU, KURUMLARDAKİ USDC’YE DİKKAT ÇEKTİ

Ju Kurumlardaki Usdcye Dikkat Cekti

Ki Young Ju, dile getirdiği tahmininde Bitcoin’deki olası ralli için USD Coin’i (USDC) işaret etti. Ünlü CEO’ya göre ABD dolarına sabitlenmiş olan USDC’nin borsalara akmasıyla birlikte yeni ralli başlayabilir. Bitcoin rallisi için bir göstergeye dikkat çeken Ju, dolaşımdaki USDC arzının yüzde 94’lük bölümünün borsaların dışında olduğunu verilerle gösterdi. Ju’nun verdiği verilere göre bu arzın büyük bir bölümü; BlackRock, Fidelity ve Goldman Sachs gibi geleneksel finans kurumlarında bulunuyor.

“MÜŞTERİLER USDC EMRİ VERİRSE RALLİ BAŞLAR”

Musteriler Usdc Emri Verirse Ralli Baslar

Ki Young Ju, elinde USDC arzının büyük bir bölümünü bulunduran kurumların müşterilerinin USDC için emir vermeleri halinde, token’ların piyasalarda yer alacağını ve bunun da Bitcoin rallisini tetikleyeceğini dile getirdi. Ju bu verilerin yanı sıra, USDC’nin aksine Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) gibi stablecoin’lerin ise halihazırda borsalara akmaya devam ettiğini vurguladı. BUSD’un toplam arzının yüzde 70’i, USDT’nin toplam arzının ise yüzde 25’i borsalarda yer alıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.