Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'ın Elon Musk Tarafından Satın Alınmasının Ardından Açıklama Yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk açıklaması. Elon Musk’ın Twitter’ı  satın alması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter’daki olumsuzluklar meşrulaştırılmıyor” dedi.

HaberTürk’ün haberine göre Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretinden döndükten sonra basından gelen sorulara yanıt verdi. Erdoğan, kripto dünyasında dalgalara neden olan Musk’ın Twitter eylemine atıfta bulunarak, Elon Musk’ın 44 milyar dolarının Twitter’daki olumsuzlukları meşrulaştırmayacağını belirtti. Bilindiği gibi Erdoğan’ın Twitter’a karşı olumsuz bir tutumu vardı. Erdoğan konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Sosyal medya konusunda doğrusu benim yaklaşımım olumlu değil, sosyal medyaya pek olumlu bakmıyorum. Şimdi, Elon Musk 44 milyar dolar verdi diye Twitter’daki olumsuzluklar meşrulaşmaz. Örneğin Trump’ın Twitter ile ilgili mücadelesinde neler yaşandığını gördük. Ben daha önce de söylüyordum ‘Twitter cıvıtır’ diye.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.