Haberler

Curve Finance Hacminde Rekor Düşüş!

Curve Finance, DEX'ler kripto para piyasasına girmeye devam ettiği sürece tipik olarak en iyi performans gösteren borsalardan biri olarak kabul ediliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Curve Finance hacminde rekor düşüş. Curve Finance, DEX’ler kripto para piyasasına girmeye devam ettiği sürece tipik olarak en iyi performans gösteren borsalardan biri olarak kabul ediliyor. Curve Finance, DEX’lere öncülük etmesine rağmen, itibarı ikinci çeyrekte düşmeye başladı ve Uniswap şimdi yerini aldı.

Veriler, önemli fiyat oynaklığının ardından kripto varlıklarına olan ilgideki kritik düşüşü gösteriyor.

Uniswap, Curve Finance’ten Daha İyi Performans Gösteriyor

Curve Finance, Mayıs 2022’de piyasanın mevcut durumunun getirdiği azalan faiz nedeniyle olduğundan daha az olan 26.1 milyar dolarlık işlem hacmi kaydetti.

Curve Finance hacmindeki bu ayki düşüş, aynı zamanda kripto piyasasının devam eden düşüşünün bir sonucu oldu.

Curve Finance Hacim

Curve Finance Hacmi,

Curve Finance’in hacmi Haziran ayında 15.5 milyar doların üzerindeydi, ancak Temmuz ayında %48’lik bir düşüşle 7.9 milyar dolara düştü. Ve son olarak, Ağustos ayının son haftası yaklaşırken, borsa bu ay şimdiye kadar sadece 4.03 milyar dolar işlem gördü. Şu an itibariyle, Curve’in 5,25 milyar dolara bile ulaşması imkansız görünüyor.

Şu anda en büyük DEX’lerden biri olan Curve Finance, Uniswap’ın çok gerisinde kaldı. Geçen hafta sadece 1,5 milyar dolarlık hacimde kalan Curve’un aksine, Uniswap toplam 9,4 milyar dolarlık hacme ulaştı.

Curve Finance Uniswap

Uniswap ve Curve Finance’ın hacim karşılaştırması

2022’nin ikinci çeyreğinde, Uniswap kötü pazardan tam olarak yararlanırken, Curve çok geride kaldı. Eylül 2021’den beri mevcut olan haftalık Uniswap ve Curve grafiği de bunu gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.