HaberlerMetaverse Haberleri

DBS Bank, The Sandbox ile Metaverse’e Giriş Yapıyor!

The Sandbox, yeni metaverse tabanlı hizmetler sunmak için Singapur'un DBS Bank'ı ile işbirliği yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DBS Bank, The Sandbox ile Metaverse’e giriş yapıyor. The Sandbox, yeni metaverse tabanlı hizmetler sunmak için Singapur’un DBS Bank’ı ile işbirliği yaptı.

Renault ve The Sandbox’ın da yardımıyla dijital altyapısı sayesinde çeşitli alanlardaki faaliyetlerine ayak uydurabilen Metaverse, son dönemde otomotiv sektöründe kendine yer buldu. Bankacılık ve finans sektörü Metaverse için yeni bir adım attı. The Sandbox ile işbirliği içinde, DBS Bank metaverse’de gayrimenkul satın aldı.

DBS Bank, Metaverse’e The Sandbox ile Giriyor

Güneydoğu Asya’nın en büyük bankalarından biri olan DBS Bank, yeni metaverse tabanlı hizmetleri tanıtmak için blockchain tabanlı oyun platformu The Sandbox ile bir ortaklık kurdu.

The Sandbox’ın ortağı olan DBS, yaptığı açıklamada, şehir devletinde metaverse’e giren ilk banka olduğunu belirtti.

DBS CEO’su Piyush Gupta durum hakkında şu yorumları yaptı:

Son on yılda finans dünyasındaki en büyük değişiklikler dijital gelişmelerle şekillendi. Gelecek on yılda, yapay zeka ve Blockchain gibi yeni teknolojilerin yönlendirdiği değişimler, büyük bir potansiyeline sahip. Metaverse teknolojisi, gelişmeye devam ederken, bankaların müşteriler ve topluluklarla etkileşim şeklini de temelden değiştirebilir

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.