Haberler

DCG CEO’su Silbert, Genesis Krizinden Güçlü Çıkacaklarını Söyledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Digital Currency Group kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, şirketin içinde bulunduğu mevcut kriz ortamına dair önemli açıklamalarda bulundu. Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Digital Currency Group (DCG) son dönemde bünyesindeki firmaların iflas riskiyle gündeme geliyordu. DCG yöneticisi Barry Silbert, hissedarlara gönderdiği bir notta, her şeyin kontrol altında olduğunu ve bu krizden daha güçlü çıkacağını söyledi. Digital Currency Group’un çatısı altındaki şirketlerden biri olan Genesis, acil fon arayışına girmiş ve fon bulamazsa iflas başvurusunda bulunacağını duyurmuştu.

“DCG Kripto Lideri Olmaya Devam Edecek”

Dcg Ceo Scaled

Digital Currency Group’un kurucusu Silbert tarafından hissedarlara gönderilen notta Genesis krizine dikkat çekildi: “Genesis Global Capital’in kredi bölümü, piyasadaki kargaşanın eşi benzeri görülmemiş para çekme taleplerine yol açmasının ardından 16 Kasım Çarşamba günü kredi kullanımlarını askıya aldı. Bu durumun Genesis’in her zamanki gibi çalışmaya devam eden spot ve türev alım satım ve saklama işleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.” Şirketin FTX krizi devam ederken tüm olası seçenekleri masaya yatırdığını vurguladı.

575 Milyon Dolarlık Borç

Genesis Global Capital’den yüzlerce kripto yatırım firmasıyla aynı şekilde borç para aldıklarını söyleyen Silbert, kredilerin geçerli faiz oranlarından fiyatlandırıldığını söyledi: “DCG’nin şu anda Genesis Global Capital’e karşı, Mayıs 2023’te vadesi gelecek olan yaklaşık 575 milyon dolarlık bir borcu bulunuyor. Bu krediler, yatırım fırsatlarını finanse etmek ve DCG hisselerini geri satın almak için kullanıldı.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.