HaberlerBlockchain Haberleri

DeFi Firması Iron Bank, Yearn Finance’in Optimism’inde Yer Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DeFi Firması Iron Bank, Yearn Finance’in Optimism’inde yer aldı.  DeFi şirketi olan Iron Bank, Yearn Finance’ten Layer-2 protokolü Optimism’e katıldı. Kullanıcılar için L2’lerin gelişmiş güvenliği ve sermaye verimliliğinin, bu yeni entegrasyonla artırılması amaçlanıyor.

Layer-2 ağı Optimism, Yearn Finance, Homora ve Ethereum tabanlı  lending platformu Iron Bank’ı memnuniyetle karşılıyor. İşletmeler, müşterilerine daha iyi zincirler arası birlikte çalışabilirlik, güvenlik ve sermaye verimliliği sağlamak için protokole katıldı.

Optimism kullanıcıları artık düşük maliyet, çekici ödüller ve esnek getiri seçeneklerinden yararlanırken kripto para varlıklarını teminat olarak vererek borç para alabilecek. Aracılar kullanılmadan DeFi, bir blok zincirinde gerçekleştirilen finansal işlemleri ifade ederken, Layer-2, ölçeklenebilirlik sorunlarını ele almak için blok zincirinin üzerine inşa edilen sistemleri ifade ediyor.

Iron Bank’ın baş katkıcısı Puff, şu açıklamayı yaptı:

Optimism’i başlatarak, protokolden protokole likidite omurgası olarak DeFi’yi daha erişilebilir, ölçeklenebilir ve güvenilir hale getirmeyi amaçlıyoruz

Optimism Kullanımı Yükseliyor

Layer-2 DeFi protokolü Hızı ve uygun kullanıcı maliyetleri nedeniyle Optimism, son zamanlarda Layer-2 platformları listesinin en üstüne çıktı. İstatistiklere göre, ağda oluşturulan uygulamalar Ocak 2022’de 320 milyon dolardan fazla kripto para birimini kilitledi; bugün itibariyle bu miktar 1 milyar doların üzerine çıktı.

Iron Bank’s Puff şu açıklamalarda bulundu:

Ethereum’da yVault’lardan fiyatlandırılan kullanıcılar için Optimism konusunda heyecanlıyız. Iron Bank’ın protokolden protokole lending ortağı olarak sağladığı ek likidite esnekliğiyle, insanlar hızlı bir zincirde yüksek gas maliyetleri konusunda endişelenmeden DeFi’de riske göre ayarlanmış en iyi verimi alabilirler,

Kullanıcılar için, ağır ağ yükü durumlarında Ethereum işlem maliyetleri karşılanamaz hale geliyor. Ağ ücretleri, bu yılın başlarında işlem başına 9,000 dolarla zirveye ulaştı. Bu sebeple Yearn Finance entegrasyon lideri “Dark Ghosty”, Optimism gibi ağ oluşturma DeFi girişimlerine kullanıcı erişimini kolaylaştırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.