Altcoin HaberleriNFT Haberleri

Deneyimli Bir Analist, Satın Aldığı 2 Altcoini Paylaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Deneyimli Bir Analist, Satın Aldığı 2 Altcoini Paylaştı
Deneyimli Bir Analist, Satın Aldığı 2 Altcoini Paylaştı

Deneyimli bir analist, satın aldığı 2 altcoini paylaştı. Türkiye’de geniş çapta takip edilen kripto para analisti Erhan Ünal, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet’te 3-4 ay içinde iki potansiyel altcoin  projesi gördüğünü ve satın aldığını söyledi.

Twitter’da 400.000’den fazla takipçisi bulunan kripto para analisti ve stratejisti Erhan Ünal, dün bir tweet’inde “3-4 aylığına yeni yatırım yapmak isteyenler için” potansiyeli olduğuna inandığı iki tür altcoin’i paylaştı. Bunlar Mobox (MBOX) ve Ethereum Name Service (ENS). Ünal, “Satın almamı yaptım” diyerek bu 2 jetona yatırım yaptığını belirtti.

Kripto para analistleri bu iki altcoin projesine dikkat çekiyor

Mobox (MBOX), yüksek verimli tarımı NFT ile birleştirmeyi amaçlayan, analistler tarafından bahsedilen ilk altcoindir. Oyun kazanmak için ekosistemde ücretsiz oyunlar oluşturur. Binance Smart Chain’i kullanan MOBOX, NFT’nin zincirler arası ve platformlar arası işlevlerini birleştirerek gerçek NFT birlikte çalışabilirliğini gösterir. Yazma sırasında, MBOX son 24 saatte %5.82 artışla 5.45$’a el değiştirdi.

Ünal’ın odaklandığı bir diğer token olan Ethereum Name Service (ENS), Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan açık, halka açık ve merkezi olmayan bir kimlik protokolü olarak işlev görüyor. ENS, Ethereum Ad Hizmeti Sözleşmesinin fonlarını ve temel parametrelerini yöneten ENS DAO’nun yönetişim belirtecidir. Kullanıcı, ENS’ye özel “.ETH” adını kaydedebilir. Yazma sırasında ENS, %1.87 artışla 43.08 dolardan el değiştirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.