Haberler

Dev Banka Kripto Para Hizmetleri Başlatacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın dört bir yanındaki finans kurumları, kripto paralara karşı olumlu adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Bank Of America’dan gelen hamleler, kripto para dünyası tarafından olumlu karşılandı. ABD’nin bankacılık sektöründeki en köklü ve büyük kurumlarından Bank Of America, kripto para hizmetleri başlatmak için harekete geçti. ABD’de faaliyetlerini sürdüren Bank of America, dijital varlık faaliyetlerini takip etmesi amacıyla kripto para uzmanı işe alacağını duyurdu.

Bank of America tarafından yayınlanan iş ilanında Finceh, Siber Finans, AI, Kripto, Stablecoin ve Blockchain alanlarında uzman arayışı başladı. Bu alanlardaki sorunları belirleyecek ve banka üzerindeki potansiyel etkisini değerlendirebilecek bir politika analizi ile içgörü yöneticisi arandığı belirtildi. Bankanın kripto para sektörüne yönelik bu adımının gelecekte sektör açısından pozitif yansımaları olacağı belirtildi.

Bank of America’dan Kripto Para Adımı

Bank Of America Manset

Geleneksel bankacılık sektörünün önde gelen kurumları, teknoloji ve kripto para alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu gelişmeler karşısında geri planda kalmamak isteyen köklü bankalar arasında Bank of America da girdi. Finans dünyasındaki ünlü markalar blockchain teknolojisini uygulamaya başlarken Bank of America’nın da bu yönde adım atacağı açıklandı.

ABD merkezli dev finans kurumu Bank of America, dijital varlık düzenlemelerini ve sektör gelişmelerini takip etmek için uzman istihdam edeceğini duyurdu. Fintech işletmesi için oluşturabileceği temel riskleri belirlemek isteyen banka, bu yönde çok ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.