Bitcoin HaberleriHaberler

Dev Bitcoin Cüzdanı Yıllar Sonra Yeniden Aktifleştirildi!

Whale Alert tarafından sağlanan bilgilere göre, yaklaşık 12 yıldır aktif olmayan 489 Bitcoin içeren kripto para cüzdanı yeniden aktif hale getirildi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto izleme botu Whale Alert tarafından verilen verilere göre, 2010 yılından bu yana aktif olmayan 489 Bitcoin içeren kripto cüzdan, yaklaşık 12 yıl sonra yeniden aktif hale getirildi.

Bitcoin Cüzdanı Yıllar Sonra Yeniden Aktifleştirildi!

Büyük kripto işlemlerinin ayrıntılarını paylaşan Blockchain gözlemcisi Whale Alert’e göre, en son 2010 yılında aktif olan ve 489 Bitcoin içeren cüzdan yeniden aktifleştirildi.

Bu cüzdanın sahibi bilinmemekle birlikte, 11 yıldan fazla bir süredir nakit çekme arzusuna direnmeyi başardı ve 50 dolarlık bir yatırımı 20 milyon dolara çevirdi.

11.4 yıldır kullanılmayan bu kripto para cüzdanının sahibinin, on yıldan fazla bir süredir para birimlerine güvenip güvenmediği konusunda spekülasyonlar hızla artıyor.

Adres, Nisan 2011’de topluluktan ayrılan esrarengiz Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto‘nun hala aktif olduğu zamana kadar uzanıyor. Durumun bu boyutu insanların ilgisini daha da çekmesine neden oldu.

En olası senaryo, birisinin cüzdanına erişim sağladıktan sonra uzun süredir kayıp olan özel anahtarlarını yanlışlıkla yeniden etkinleştirmesidir.

Başka bir senaryoya göre, cüzdanın sahibi hapisten çıktı ve parayı çekmeyi başardı.

Bitcoin Değer Kaybediyor
Bitcoin Değer Kaybediyor

Bitcoin Değer Kaybediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin, Çarşamba günü beklenmedik bir şekilde 42.000 dolara yükseldi, ancak son çöküş bu kazançları silmiş gibi görünüyor. Öyle ki BTC’nin son zamanlardaki yükselişi bir boğa tuzağı haline geldi. Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 43,15 uzaklaştı.

Coinglass verilerine göre, son dört saat içinde yaklaşık 36 milyon dolar değerinde Bitcoin tasfiye edildi. Uzun pozisyonlar toplamın %94’ünü oluşturuyor.

Satoshi dönemi cüzdanının aktivasyonu, bazı Twitter kullanıcıları tarafından satışlarla ilişkilendirildi, ancak iki olayın bağlantılı olması muhtemel değil.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin (BTC) yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 5,47 düşüşle hala 39.227 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.