HaberlerBorsa Haberleri

Dev Kripto Borsası Coinbase, NBA İle Anlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar gün geçtikte önemli endüstrilerde yerini almaya hızla devam ediyor. Birçok dünya devi kripto ekosistemine yeni anlaşmalar yaparak bu alanda önemli gelirler elde ediyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, bugün yaptığı duyuruda NBA ile sponsorluk sözleşmesi imzaladığını açıkladı.

Coinbase’den Dev Anlaşma!

Bilindiği üzere Ulusal Basketbol Birliği (NBA), kuruluunun 75. yılını kutluyor. NBA, Son yapılan anlaşma duyurusu ile birlikte kripto para alanındaki varlığını arttırmayı planlıyor. NBA ve Coinbase arasındaki anlaşmada WNBA, NBA G Ligi, NBA 2K Ligi ve ABD Basketbolu dahil neredeyse tüm NBA platformlarını kapsıyor.  Anlaşmanın detaylarıyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

Nasdaq borsasında işlem gören Coinbase yaklaşık 64 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Gelen anlaşma haberleri sonrası COIN hisseleri %3,5 artış gösterdi. 

NBA komiseri Adam Silver 2021-2022 sezonu için 10 milyar dolar gelir hedefi açıklamıştı. Bu açıklamadan kısa süre sonrasında Coinbase anlaşması duyuruldu. IEG’ye yaklaşık sponsorluklar geçen sezon yaklaşık  1,4 milyar dolar gelir getirmşti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.