Haberler

Dev kripto para borsası Huobi Global anlaşmayı imzaladı: Borsayı Hong Konglu şirket alıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Huobi Global, ana idare hisselerini Hong Kong merkezli About Capital’e sattığını açıkladı. Söz konusu anlaşmaya göre Huobi böylece elinde tuttuğu yönetim hisselerini About Capital’e sattı. Huobi Global borsasının çoğunluk hisselerini alacak olan About Capital şirketi, yönetim hakkını böylece elinde bulunduracak. Ancak şirkete göre yapılan bu anlaşma, ticari operasyonlar üzerinde etkili olmayacak.

HUOBI HİSSE SATIŞINA OLUMLU BAKIYOR

Huobi Hisse Satisina Olumlu Bakiyor

Huobi Global tarafından yayınlanan blog paylaşımında şirket, çoğunluk hissesini Hong Kong merkezli About Capital’e sattığını duyurdu. Huobi Global, bu satışın sadece yönetim hisselerini kapsadığını bildirirken, temel operasyon ve iş yönetimi ekiplerinde bir devir gerçekleştirmedi. About Capital, anlaşmaya göre Huobi borsasının çoğunluk hisselerini kontrol edecek. Daha önce Huobi Global borsasının yüzde 60’lık hissesi için 1 milyar dolarlık değer biçen şirketin bu anlaşma kapsamında ne kadar alacağı ise açıklanmadı. Ancak borsanın bu hisse satışına olumlu baktığı biliniyor.

GELİRLER KRİPTO ALANINDA BÜYÜMEK İÇİN KULLANILACAK

Anlaşmayı olumlu karşılayan Huobi Global, elde edeceği geliri kripto para endüstrisinde gelişmek ve büyümek için kullanacak. Öte yandan marjin ve risk fonlarına da bu anlaşmadan elde edilecek olan gelirden fon sağlanacak. Son dönemlerde artan kripto rekabetinde elini güçlendirmek isteyen Huobi Global, küresel çapta genişleme kapsamında markasını geniş sınırlara ulaştırma stratejisine odaklandı. Daha önce borsanın erken aşamadaki sayın alma görüşmelerinde Binance, Tron’un kurucusu Justin Sun ve FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried’ın yer aldığı iddia edilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.