Borsa HaberleriHaberler

Dev Kripto Para Borsası Kendi Ödeme Sağlayıcısını Başlattı

Kripto para sektöründe öne çıkan platformlardan biri olan bu Binance, yatırımcılara daha hızlı ödeme yolları sunmayı amaçlayan bu atılımı tanıtıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının önde gelen kripto borsalarından biri olarak kabul edilen Binance, platformlarına SEPA’ya ek olarak daha hızlı ödeme yoluyla Euro ve Sterling gibi banka transferleri için yeni bir seçenek içeren bir güncellemeye gidiyor.

Daha Hızlı Para Transferleri

Bunu yapmak için Paysafe ile birlikte çalışan Binance, Euro ve Sterling gibi para birimlerindeki para yatırma ve çekme işlemlerini tamamen yeni bir düzeye (FPS) getirmeyi amaçlıyor. Binance’e göre, neredeyse tüm Avrupa’daki kişisel kullanıcılar, SEPA kullanarak doğrudan Euro cinsinden işlem yapabilir. Ayrıca Binance, kurumsal müşteriler için geliştirmeler henüz bitmemiş olsa da, Paysafe ile hizmet kapsamını genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtiyor.

İşlem Ücreti Yok!

Ayrıca Binance, SEPA üzerinden Euro işlemleri ve FPS üzerinden Sterlin işlemleri için 31 Mart’a kadar işlem ücreti almayacağı belirtildi. Binance yetkilileri, sitede üç Euro veya üç Pound’un altındaki işlemlerin kabul edilmeyeceğini ve ilgili işlemin kesinti yapılmayacağını ve kullanıcıya geri ödenmeyeceğini belirtmektedir.

Konuyla ilgili bir kılavuz yayınlayan Binance, yatırımcıların aklına gelebilecek her türlü soruya yanıt oluşturup web sitelerinde yayınlamaya başladı. Kullanıcıların hesap doğrulama, SEPA transferleri, Euro para çekme, FPS nedir veya Sterlin banka transferleri hakkında soruları varsa, cevapları Binance’in web sitesinde sık sorulan sorular bölümünden arayabilirler.

Yatırımcılar Dikkat!

Binance ise 31 Mart’a kadar işlem ücreti almayacağını ve bankaların talep etmesi durumunda bundan sorumlu olmadıklarını ve üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını iddia ediyor. Binance’e göre yatırımcılar alım satım yapmadan önce bankalarını bilgilendirmelidir.

Öncelikle Avrupalı ​​yatırımcıları hedefleyen Binance, bu hamlenin sonucunda platformunu oluşturmaya devam edebiliyor. Hem potansiyel Avrupalı ​​yatırımcılar hem de Binance, işlemlerini kendi para birimleriyle hızlandırarak onları kripto pazarındaki rakiplerinin önüne geçirebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.