NFT Haberleri

Dev NFT Pazaryeri Telif Ücretleri Sorununa Çözüm Buldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörü ile yakından ilgili olan NFT dünyasında uzun bir süredir telif ücretleri tartışılıyordu. Dünyanın en büyük NFT pazaryeri olan OpenSea, bu soruna yeni bir adım atarak zincir üstü işlemler çözümünü üretti. Popüler platform, bu sayede NFT sanatçıları ve koleksiyoncuları arasında yaşanan telif problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Geçen sene yatırımcılardan ve kullanıcılardan büyük ilgi gören NFT sektörünün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

NFT Sektörü Yeniden Canlanacak Mı?

Nft Nedir

NFT sektöründe bir döneme damgasını vuran görsel zenginlik ortamıyla birlikte sektör, çok ciddi işlem hacimlerine tanıklık etmişti. Ancak günden güne işlem hacminin düşmesi ve sayısı hızla artan NFT pazaryerleri yüzünden kullanıcı sayısında azalma meydana geldi. Bunun üzerine hacimsizlik sorununu ortadan kaldırmak isteyen NFT pazaryerleri, sanatçıları ve koleksiyoncuları bünyesine çekmek için yeni girişimlerde bulundu. Son dönemde sektörde patlak veren telif ücreti sorununa çözüm geliştiren OpenSea yeni hamlesiyle dikkat çekti.

OpenSea NFT Pazarını Büyütecek

Dünyanın en büyük NFT pazaryeri olan OpenSea, telif ücretleri sonunu çözmek için harekete geçti. Solana tabanlı pazaryeri Magic Eden, telif ücreti çalışmalarını başlatan ilk firma olurken OpenSea bu yolda adımlar atmaya başladı. OpenSea resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ekosistemdeki güçlü rolünü hatırlatan yöneticiler, telif ücreti konusunda çözüm üreteceklerini söyledi. Ayrıca platform, içerik oluşturucularının taleplerine göre onlara daha fazla güç vereceğini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.