Haberler

Dijital Yatırım Şirketi Grayscale, İncelenme Listesine 3 Altcoin’i Eklediğini Duyurdu!

Grayscale, kategorisini ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal (KNC) içerecek şekilde genişlettiğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dijital yatırım şirketi Grayscale, incelenme listesine 3 altcoin’i eklediğini duyurdu. Düşük fiyat performansına rağmen, kripto para birimi sektörü sektörel düzeyde hızla genişliyor. Son olarak, kripto para borsası yerel varlık, metaverse ve merkeziyetsiz finans (DeFi), dijital bir yatırım firması olan Grayscale, desteklenen kripto para birimlerini listesine eklediğini açıkladı.

Grayscale APE, CRO ve KNC’yi İnceliyor

Kripto odaklı ETF’si ve ürünleri sürekli masada olan Grayscale, resmi Twitter hesabından yaptığı bir tweet ile bu kez boy gösterdi. Kuruluş, kategorisini ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal (KNC) içerecek şekilde genişlettiğini açıkladı.

Şirketin resmi Twitter hesabından gönderilen mesajda şu bilgilere yer verildi:

Dijital varlık ortamını sürekli olarak değerlendiriyoruz. Fonlarımızdan birine bir varlık eklemeyi taahhüt etmeden önce, araştırdığımız alanları not etmek isteriz. Bu hafta APE , CRO ve KNC ‘yi incelenmekte olan varlıklar listemize ekliyoruz

Ek olarak, yatırım şirketinin açıklamasında, listedeki bazı kripto para birimlerinin gelecekte yatırım varlıkları haline gelebileceği, ancak listedeki tüm kripto para birimlerinin bunu yapacağına dair bir güvence olmadığı vurgulandı. Analizin ardından, şirket tarafından bir ürün olarak kullanılan aşağıdaki kripto varlık listesi şu şekildedir:

Aave (AAVE), Amp (AMP), Algorand (ALGO), Çığ (AVAX), Temel Dikkat Simgesi (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Bileşik ( COMP), Cosmos (ATOM), Eğri (CRV), Decentraland (MANA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Filecoin (FIL), Horizen (ZEN), Litecoin ( (ZEC).

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.