Altcoin Haberleri

Dip fiyat zamanı oluşan grafik modeli ortaya çıktı, analistler bu altcoinin geleceğini değerlendirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırımcılar, çift yönlü dalgalanmaların sonucunda belirsiz fiyat hareketlerinin ortaya çıktığı kripto para piyasasında, “iyimser” gidişat vaat eden projeleri yakalamak istiyor. Bu kapsamda altcoinlerin ortaya koydukları performanslar ile çizilen grafiklere ve analist yorumlarına odaklanan birçok yatırımcının odağında şimdi de Quant (QNT) bulunuyor. Zira birçok analistin işaret ettiği QNT grafiğinde, bir “ters omuz baş ve omuz” modelinin oluştuğu görülüyor. Söz konusu modelin genellikle fiyatların dibe vurduğu dönemlerde ortaya çıktığı biliniyor ve bu nedenle de grafik birçok kişi adına heyecan uyandırıyor.

BU GRAFİK MODELİ NE ANLATIYOR?

Kripto para piyasasını ve fiyat grafiklerini yakından takip eden yatırımcıların yakından bildiği gibi fiyat grafiklerinde ortaya çıkan “ters omuz baş ve omuz” modeli, genellikle fiyatların dibi gördüğü dönemlerde ortaya çıkıyor. Quant (QNT) grafiğinde de şimdilerde bu modelin ortaya çıkmış olması, analistlerin dikkatini çekmiş durumda. 27 Eylül tarihinde direnç trend çizgisinde kırılma yaşayan QNT, takip eden günlerde altcoinlerin alıcıları kırılan trend çizgisinin ve 131 dolar dolar seviyesinin üzerinde tutmaya çalıştı. Ayrıca analistler, yeniden test mumu ile daha düşük fiyatlardan gelen toparlanmanın da alıcı desteğini aldığını ifade ediyor.

QNT GRAFİĞİNDE ÖNE ÇIKAN FİYAT BÖLGELERİ

Qnt Grafiginde One Cikan Fiyat Bolgeleri

Elde edilen fiyat hareketlerinin ardından QNT hafta sonunda 142 dolar seviyesinde denge buldu. Analistler, oluşan grafik modelinden yola çıkarak, olası bir yükselişte fiyatın hızlı bir şekilde 155 dolar seviyesine kadar gidebileceğini, olası aşağı yönlü kararlı bir harekette de fiyatın 131 dolar altına sarkabileceğini ifade ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.