Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

DOGE Ay’a Gidiyor! Musk’tan Bir Başka Dogecoin Paylaşımı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DOGE Ay’a gidiyor! Musk’tan bir başka Dogecoin paylaşımı. Tesla ve SpaceX’in CEO’su ve aynı zamanda meme kripto para birimi Dogecoin’in güçlü bir destekçisi olan Elon Musk, bir DOGE meme videosu yayınladı. Musk, yorumu Ark Invest Araştırma Direktörü Brett Winton’dan Bitcoin madencileri hakkındaki bir tweet’e yanıt olarak yaptı.

Her Şeyi Açıklayan Video

Winton’ın videosu bir şaka gibi görünüyor, çünkü Bitcoin madenciliğini hiç duymamış biri ile madencilerin aslında fiziksel ekipman olduğu hakkında hiçbir fikri olmayanlar arasında geçiyor.

Musk, Dogecoin’i tanıtan bir video yayınlayarak “her şeyi açıkladığını” iddia ederek misilleme yaptı. Musk’ın videosunda köpek, Bitcoin ve diğer büyük paraları geride bırakarak bir rokete binerken görülüyor. DOGE’nin fiyatı tırmanıyor ve bir anlamda videoda aya ulaşıyor.

Doge

Dogecoin, Bitcoin, Litecoin ve diğer birinci nesil kripto para birimleri için kullanılan mikroçiplerin yanı sıra kullandıkları Proof-of-Work madencilik algoritması filmde kısaca gösteriliyor.

Diğer tarafta Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, videoyu “tarihteki en iyi kripto para birimi videosu” olarak nitelendirerek sohbete girdi.

Ayrıca, Winton’ın tweet’ini takip eden başlıktaki bir yorumcu, Bitcoin’i karısına açıklayamadığını ve durumdan hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Altmışların sonlarında bir başka Twitter kullanıcısı Bitcoin’i anlamadığını ancak önemli bir şeyi kaçırdığını düşündüğünü iddia etti.

Musk’ın Kripto Para Yatırımları

Tesla’nın CEO’su Mart ayı başlarında, en popüler kripto para birimi Bitcoin ve en popüler altcoin Ethereum‘a yatırımların yanı sıra hala bir miktar Dogecoin’e sahip olduğunu belirtti. Musk, konuşmasında yatırım karşılığında kripto para birimi satma niyetinde olmadığını da iddia etti. Bu iddialar sonucunda DOGE’nin fiyatındaki yüzde 9’luk artışa rağmen hareket devam edemedi.

Ayrıca Musk’ın sözleri daha önce DOGE’nin fiyatını yükseltirken, artık bu etki ortadan kalkmış görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.