Altcoin HaberleriAnalizTüm Haberler

Doge Yükselişine Devam Edecek Mi? Teknik Verilerle Dogecoin Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler latife kripto para Dogecoin (DOGE), bir haftalık zaman diliminde %30 üzerinde artarak yatırımcılarını sevindirdi. Dogecoin boğaları, tehlikeli netice bir direnç seviyesinde direncini devam ettiriyor. Popüler kripto para birimi Dogecoin fiyatı, 2021 yılın başındaki performansından uzaklaşmış olsa da kripto par apiyasasının yükseliş dönemlerine ayak uydurmayı başarıyor.

Dogecoin (DOGE) Yorumları

Dogecoin (DOGE), tüm zamanların zirve fiyatı olan 0.73 dola seviyesinden %60 üzerinde gerilemiş olsa da güçlü Doge topluluğu popüler kripto paraya destek olmaya devam ediyor. Kripto para piyasası, lider kripto para Bitcoin’in hareketlenmesi ile yükseliş evresine girdi. Dogecoin’de bu genel yükseliş trendini takip etti ve ciddi kazançlar elde etti. Dogecoin yatırımcıları, ralli beklentisiyle harekete geçti ve 0.40 dolar seviyelerinin görülmesi için adımlarını atmışa benziyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Dogecoin fiyatının Elon Musk manipülasyonu ve topluluğun hareket kazanmasıyla, sürdürülebilir bir fiyat performansını mümkün kılmıyor. Bu bağlamda bu kadar istikrarsız bir piyasada Dogecoin fiyatının hangi seviyelere fırlayacağın şimdiden kestirmek oldukça güç görünüyor.

Dogecoin’de parabolik bir fiyat hareketi gerçekleşmesi için uzun süredir aşamadığı direnç noktasının üst trendi geçmesi gerekiyor. Bu noktalar 0.269 dolar ila 0.288 dolar olarak değerlendirildi. Boğaların bu alanı kırması, yukarı yönlü harekete hız kazandıracaktır.

Dogecoin (Doge) Teknik Verileri
Dogecoin (Doge) Teknik Verileri

Dogecoin (DOGE) Teknik Verileri

Popüler kripto para birimi DOGE, 7 Ağustos tarihinden bu yana trend çizgisinin kademeli olarak bir seyir izlediği görülebilir. DOGE fiyatı adına önemli destek noktası ise 0.224 dolar seviyesidir. Kısa vadeli trend çizgisi 500MA’da bulunuyor ve bu alanda yaklaşık iki aydır direnç gösteriyor.

Kısa vadeli trend çizgisi ile birlikte bu MA’nın altında bir kırılma Dogecoin’i 0.25 dolar seviyesine düşürebilir. Bir sonraki destek durakları ise 0.225 dolar ve 0.239 dolar seviyeleridir. Stokastik RSI’da ise hafif bir düşüş eğilimi görülüyor. Birkaç gündür yatay seyreden MACD  önümüzdeki günlerde büyük bir hareketin habercisi olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.