Analiz

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), 0.00000745 dolarlık direnç seviyesinde reddedildi. Lider kripto para Bitcoin, 46.000 dolar destek seviyesinin üstünde işlem görmeye devam ediyor. BTC, büyük piyasa gerilemesinin peşinden 46.000 dolar ila 47.000 dolar arasındaki fiyat bandında istikrar kazanmıştır. Dogecoin (DOGE), 0.24 dolar seviyelerinden işlem görürken büyük bir satış dalgasıyla başa çıkmaya çalışıyor.

Dogecoin (DOGE)

En popüler kripto para birimlerinden Dogecoin (DOGE), 0.20 dolarlık seviyenin üstündeki seyrine devam ediyor. DOGE, Vitalik Buterin açıklamalarının peşinden pozitif bir hava yakalasa da bu fiyata direkt yansımadı. Dogecoin ağının geliştirilmesi ve konsensüsün değişmesi mevzuları gündemi meşgul ederken herhangi bir mühim gelişme şu ana kadar kaydedilmedi.

Dogecoin (Doge)
Dogecoin (Doge)

Dogecoin boğaları, 0.30 doların üzerine çıkma adına yükseliş yolu soruşturma girişimlerinde bulunuyor. RSI aşırı satım bölgesinde konumlanırken grafikler kırmızıya bürünmüş durumda. Büyük bir satış dalgası ile başa çıkmaya çalışan DOGE, 0.20 doların üstünde kalmış olarak güvenli bölgede kalmayı başarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dogecoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Shiba Inu (SHIB)

Bitcoin’in büyük bir geri çekilmenin peşinden toparlanamaması senaryosunda altcoin’lerin üstünde satışı tetikleyebilecek baskı yaratılması dolayısıyla piyasa son aşama mühim bir süreçten geçiyor. Shiba Inu (SHIB), 0.00000745 doları aşmak adına eleştiri girişimlerde bulunmuş oldu sadece derhal derhal başarı göstermiş olamadı.

Shiba Inu (Shib)
Shiba Inu (Shib)

SHIB, 0.0000070 dolarlık destek seviyesine gerilerken burada momentum yakalamaya çalışacak. Öte taraftan bu seviyenin kaybedilmesi ihtimalinde 0.0000067 doların altına sarkan fiyat hareketleri görülebilir. Bu da fiyatı 0.0000063 dolar bandına çekebilir.

RSI, etkisiz bölgedeki seyrini sürdürüyor. Doğru katalizörlerin ortaya çıkması durumunda ivme kazanmak için yeterince alanın olduğu görülüyor. Shiba Inu, 0.00000745 doların üzerine çıkması halinde 0.0000077 doların üstünde yakalanan momentum fiyatı 0.000008 dolarlık alana taşıyabilir. Shiba Inu bu seviyeleri başarıyla geçerse bir sonraki direnç seviyesi 0.0000085 dolar olarak kaydedilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.