Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’da (SHIB) Kritik Seviyeler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DOGE ve SHIB’de Kritik Seviyeler. Son 24 saatte kripto para piyasasındaki konumlarını sağlamlaştıran iki meme tokeni Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) yükselen grafikler çizdi. DOGE ve SHIB fiyatlarına güncel grafiklere ve seviyelere göre bir göz atalım.

Dogecoin Güncel Durum,

Piyasa değeri açısından en değerli meme tokeni olan DOGE, şu anda yazı yazılırken 0,14 dolardan işlem görüyor. Analistler, meme kripto para biriminin son 24 saat içinde yaklaşık %5 yükselen 0.11 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gördüğü gerçeğini yükseliş göstergesi olarak görüyor.,

Meme Token’larda Kritik Seviyeler: Doge Ve Shib
Meme Token’larda Kritik Seviyeler: Doge Ve Shib

Öte yandan DOGE, Polkadot (DOT) biraz ileride ve Binance USD (BUSD) hemen altında olmak üzere yaklaşık 19 milyar dolarlık piyasa değerine sahip en değerli 12. kripto para birimidir.

Analistler, 0.1537’nin şu anda DOGE için bir direnç seviyesi olarak işlem gördüğüne ve bu seviyedeki bir hacim kırılmasının 0.18 dolara hızlı bir yükselişi tetikleyeceğine inanıyor. Meme belirteci bu seviyeyi geçemezse, düşmeye devam edebilir. Sonuç olarak DOGE yatırımcılarının şu anda 0,15 dolar seviyesine dikkat etmesi gerekiyor.

Shiba Inu Son Durum

Piyasa değeri açısından uzun süredir ikinci en değerli meme tokeni olan Shiba, önceki 24 saatte %6 kazandı ve şu anda yazı yazılırken 0.000027 dolardan işlem görüyor.

Shib

SHIB şu anda 0.000027 dolar bandında destekle işlem görüyor ve 0.000024 dolar ek destek görevi görüyor. SHIB, hacimle 0.000028 doları kırabilirse, bir sonraki hedef 0,0000030 ABD dolarıdır.

Ancak Shiba’nın 0.00024 dolarlık bir geri çekilmesi varsa, bazı yorumlara göre bir süre konsolide durumda ilerleyebilir.

Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak alınmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığı konusunda bilgilendirilmeli ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.