Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Fiyat Beklentileri Gerçekleşir Mi? DOGE 1 Dolar Olur Mu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Kripto para ekosistemi bu yıl bir çok kripto paranın değerini katlamasına şahit oldu. Bunlardan hiç kuşkusuz en öne çıkanları ise şaka kripto paralar oldu. Şaka kripto para fiyatlarındaki artış, sosyal medyadan gördükleri ilgi ile oluşan hype ile ile birlikte yükseldiğini söyleyebiliriz. Bir kesim bu şaka coinler hala değersiz bulurken, bir başka kesim de Dogecoin (DOGE) başta olmak üzere ciddi artışlar bekliyor.

Dogecoin Fiyat Beklentileri

Ünlü iş insanları Elon Musk ve Mark Cuban, gibi isimlerle başlayan şaka kripto para desteği piyasada önemli artışlar yaşanmasına etken oldu. Bu desteklerden en fazla nasibini alan Dogecoin,  kısa sürede %1000 üzerinde artış yaşayarak gündeme oturdu. Bu süreç içinde fiyatındaki virgülden sonraki birkaç sıfırı silen DOGE 8 Mayıs 2021 tarihinde  0,73 dolar ile ATH seviyesine ulaştı.

Dogeusdt
Dogeusdt

Gün geçtikçe popülaritesi azalan Dogecoin, için o dönemde doları görmesi için birçok şey yapılmış olsa da fiyat o seviyeler yükselemedi. Yazının kaleme alındığı an itibari ile ise DOGE 0,2461 dolar seviyesinde bulunuyor ve 1 doların oldukça altında işlem görüyor.

Dolayısıyla Dogecoin’in 1 doları görebilmesi için mevcut fiyatların 4 kat üzerine yükselmesi gerekiyor. Her ne kadar uzun solukta bu artışın olabileceği düşünülse de kısa vadede bu kadar büyük bir artış pek mümkün görünmüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.