Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Güncel Fiyat Analizi! DOGE Yatırımcıları Ne Bekliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının popüler şaka coinlerinden olan Dogecoin, Çin’in kripto para yasakları açıklamasından sonra sallantıya girdi. Peki Doge yatırımcıları ne bekliyor? Son günlerinde büyük bir baskı yiyen Dogecoin (DOGE) yazımızın kaleme alındığı sırada 0,19 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Mevcut fiyat hareketinin piyasanın genel yönüyle ilgili bulunduğunu kabul edersek, önemli seviyeler neler?

Dogecoin (DOGE) Desteğini Kaybetti!

Piyasanın genel düşüş eğiliminden ayrı olarak Dogecoin bir süredir güç kaybediyor. Elon Musk faktörü mayıs ayında DOGE için bir dönüm noktası olmuştu. Hatta Tesla vasıta satışlarında Dogecoin kullanılabileceği bile gündeme gelmişti. Doge yükselişinde etkisi olduğu kadar düşüşü de Elon Musk başlattığı görüldü. Musk, SNL Şov’da yapmış olduğu bir şaka ile Doge fiyatının geri döndürülemez halde düşüşünü de tetikledi.

Yatırımcılar 1 doları hedeflerken ansızın 0,1 ve 0,2 dolar arasındaki fiyatlarla karşılaştı. Tüm bunlara ek olarak Dogecoin birçok rakibe kavuştu. Shiba Inu, BabyDoge ve daha yüzlerce alternatif meme coin pazarındaki pastanın dilimlerini bölüştü. Tüm bunlara bakarak Dogecoin (DOGE) desteksiz kaldı. Yeni bir boğa haricinde Dogecoin’in çok az şansının kaldığı görülüyor.

Dogecoin (DOGE) Fiyat Analizi

ATH noktasından %73 çekilen Dogecoin (DOGE) 0,19 dolar seviyelerinden alıcı bulmaya devam ediyor. Yoğun satış baskısı sebebiyle gelecek hafta 0,16 desteği tekrardan ziyaret edilebilir. Daha bu destekten ciddi yükselişler icra eden Dogecoin (DOGE) aynı şeyi tekrardan yapabilir mi? Bu birazcık da Bitcoin (BTC)’in yönüyle ilgili, Çin yasakları bu sefer oldukça ciddi görünüyor. Birçok şirket hızla yasaklara uyum açıklaması yapmış oldu. Eğer genel hava bu şekilde devam ederse Dogecoin (DOGE) önemli desteğini kaybedebilir.

Fiyat 20, 50 ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama çizgisinin altında işlem görüyor. Bu hareket ustalaşmış yatırımcıları alım yapma mevzusunda tedirgin etmeye yetiyor. Elinde Dogecoin (DOGE) tutanlar ise daha oldukça düşüş endişesiyle adeta açığa satış yapıyorlar.

En kötü senaryoda DOGE 0,16 dolar desteğini kaybeder ve 0,087 seviyelerine kadar sarkar. Bu aralıkta fiyat kendini koruyabilirse yeni bir yükseliş hareketi başlatabilir. Bu yüzden Bitcoin’i 40.000 dolar altına sarkması olasılığına karşın 0,16 dolar mümkün görünüyor. İlgili desteğin yakından takip edilmesi ve telaşlı davranılmaması yararlı olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.