Kripto Para BirimleriAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Dogecoin Balinaları Hareketlendi:DOGE Fiyatı Etkilenir Mi?

Dogecoin Etkilenecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin balinaları hareketlendi:DOGE fiyatı etkilenir mi? Kripto para balinaları, piyasadaki toparlanmanın bir sonucu olarak yeniden etkinleştirildi. Bu şaka paranın özellikle balinaları göze çarpıyor. Ancak bunun maliyet üzerinde hemen bir etkisi olacak mı? Artan işlem sayısı ve genel tablo ne gösteriyor? Tüm bilgiler burada listelenmiştir.

Dogecoin Balinaları

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, büyük işlemlerde yüzde 111 artışla Dogecoin balinaları son 24 saatte daha aktif hale geldi. Büyük işlem artışları, genellikle kurumsal oyuncular veya balinalar tarafından artan alım veya satım faaliyetleriyle bağlantılıdır. Bugün 0.14 dolar’lık gün içi en düşük seviyelerine ulaştıktan sonra, Dogecoin fiyatı toparlanma mücadelesi veriyor. Yazma sırasında, DOGE 0.13 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin Balinaları Hareketlendi:doge Fiyatı Etkilenir Mi?
Dogecoin Balinaları Hareketlendi:doge Fiyatı Etkilenir Mi?

 

DOGE’nin fiyatı, 45.000 doların altına düşen Bitcoin fiyatıyla birlikte düştü. BTC hareketlerine bağlı olarak önümüzdeki saatlerde 0.14 dolar seviyeleri tekrar görülebilir.

Dogecoin Haberleri

Dogecoin artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Bitcoin of America kripto ATM makinelerinde mevcut. DOGE, şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde alım ve satımın yanı sıra 1.800’den fazla ATM’den nakit çekim için kullanılabilir. Bu, yatırımcı güvenini önemli ölçüde artırmış olabilir. Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum artık Manhattan, New York’ta üst düzey bir diş hekimliği uygulaması olan Upper East Dental Innovations’da kabul edilmektedir.

Balinalar, tüm portföylerinin yüzde 3,5’inden fazlasını oluşturan 40 milyon dolarlık DOGE’ye sahipler. DOGE, birkaç gün önce kritik bir direnç çizgisini aştıktan sonra BTC‘yi geçerek en değerli 12. kripto para birimi oldu. Binance, 18 milyar dolarlık piyasa değeri eşiğini (BUSD) aştı. Öte yandan DOGE, Mayıs 2021’de belirlenen tüm zamanların en yüksek değeri olan 90 milyar dolarlık piyasa değerinin altında işlem görmeye devam ediyor.

Dogecoin, 0.143 işaretine ulaşamadıktan sonra buradan 0.13 dolara düştü. Orta vadede kayıplar devam ederse 0.117 bandında sağlam destekle 0.125 dolara geri çekilebilir. Orta vadede kazancın devam edeceğine inanan yatırımcılar, alım fırsatı olarak 0.157 dolar  ile 0.175 dolar arasında kademeli bir satış fırsatı arayacaklar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.