Altcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Dogecoin Kurucusundan, Shiba Inu Metaverse Projesine Eleştiri!

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, yakın zamanlı payleştığı tweet'te Shiba Inu metaverse projesini acımasızca eleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para Dogecoin’in (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus, yakın zamanda paylaştığı bir dizi tweet’te Shiba Inu metaverse girişiminini eleştirdi.

Shiba Inu Metaverse Projesine Eleştiri

Twitter’da Tesla CEO’su Elon Musk ile sık sık etkileşimi ile tanınan yazılım geliştiricisi, Ethereum ile hayali arazi satmanın para biriminin faydasını artırmayacağını belirtti.

CoinNewsTR tarafından bildirildiği üzere Shiba Inu, ilk olarak Şubat ayı başlarında duyurulan metaverse projesinin ayrıntılarını açıkladı. SHIB’nin yaratıcıları tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre, ilk aşamada 10.000’den fazla arsa satın alınabilecek.

Ekip ayrıca, nötr bir kripto para birimi olduğu için Ethereum‘un (ETH) fiyatlandırma parası olarak seçildiğini belirtti.

Billy Markus
Billy Markus

Shiba Inu’dan yapılan açıklamalr üzerine Billy Markus, metaverse projesinin yalnızca geliştiricilere daha fazla para kazandırmak amacıyla oluşturulduğunu iddia ediyor. Markus ayrıca, proje ekibinin hayali arazi satarak potansiyel olarak 300 milyon dolar toplayabileceğini öne sürdü.

Dogecoin kurucu ortağına göre, menkul kıymet düzenleyicileri Shiba Inu ekibinin arazi sahiplerinin pasif gelir elde etmesine izin verme fikrine itiraz edebilir.

Shiba Inu’nun Metaverse projesini, Billy Markus da dahil olmak üzere birçok kişi tarafından eleştirildi. Öyle ki, deneyimli kripto para analisti Alex Krüger, sonsuz üretim kapasitesi nedeniyle metaverse arazisinin aslında aşırı pahalı olduğunu iddia ediyor.

Dijital arazinin değerini değerlendirirken, yatırımcıların gerçek dünyadaki zihinsel modelleri kullanması gerektiğine inanıyor.

Dogecoin-Shiba Inu Rekabeti
Dogecoin-Shiba Inu Rekabeti

 

Dogecoin-Shiba Inu Rekabeti

Bir zamanlar kendisini bir “Dogecoin katili” olarak pazarlayan Shiba Inu, geçen Ekim ayında piyasa değeri açısından orijinal şaka para birimi Dogecoin’den daha iyi performans göstermeyi başardı.

Markus, Shiba Inu topluluğunu kendisini taciz etmekle suçladı ve üyelerden Kasım ayında bir dizi spam mesajı aldıktan sonra onu rahat bırakmalarını istedi. Dogecoin’in kurucu ortağı, rakip meme tokeniyle hiçbir ilgisi olmadığını defalarca söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.