Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Resmi Twitter Hesabı, 3 Milyon Takipçi Sayısına Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler şaka kripto para birimi olan Dogecoin’in resmi Twitter hesabı 3 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Dogecoin, Twitter’da Bitcoin’den sonra en popüler ikinci kripto para birimi durumuna geldi. Dogecoin’in rakibi Shiba Inu ise 2,7 milyon Twitter takipçisi var.

Dogecoin Topluluğu Büyümeye Devam Ediyor!

Dogecoin’in Twitter hesabındaki takipçi sayısı son bir yılda yüzde 681 arttı. Dogecoin Reddit topluluğunun da 2,3 milyon üyesi bulunuyor.

Elon Musk’ın 2021’in dördüncü çeyreğindeki fiyat artışı nedeniyle Dogecoin’in popülaritesi fırladı. Nisan ayının sonunda, Dogecoin Twitter hesabı bir milyon takipçiyi aştı.

Ancak, meme token fiyatı Mayıs ayı başlarında düşmeye başladığında, bu hızlı büyüme durma noktasına geldi. Buna rağmen, Dogecoin diğer birçok kripto para biriminden daha iyi performans gösterdi.

CoinMarketCap verilerine göre, Dogecoin fiyatı %0,85 arttı ve yazı yazılırken 0.1467 doladan işlem görüyor. Popüler meme tokeni, piyasa değerine göre hala 11. en değerli kripto para birimidir.

Dogecoin Bitcoin
Dogecoin Bitcoin

Dogecoin’in Kurucu Ortağı Twitter’da Popüler Olmaya Başladı

Shibetoshi Nakamoto takma adı altında tweet atan Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, bir milyon Twitter takipçisine ulaşarak onu en tanınmış kripto para birimi öncülerinden biri haline getirdi. 72,8 milyon takipçisi olan bir Twitter’a sahip olan Musk ile düzenli etkileşimlerinden yararlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.