Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin ve Kopyaları: “Shiba Inu, Mini Football Token, Ryoshi Token”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında, köpek temalı tokenlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İlk olarak çoğumuzun yakından tannıdığı popüler meme coin olan  Dogecoin, 2021 senesinde bu coinler arasında zirveye yerleşti. Peki bu kripto paralar yalnızca şakadan ibaretse niçin ve ne şekilde yatırımcı çekebiliyor?

popüler kripto para Dogecoin’in birçok  kopya projesi çıkmaya başladı. Dolayısıyla  insanlara varlıklı olma yolundaki hayaller  sunarak bir çok yatırımcı çekti ve inanılmaz yollar katetti.  Dogecoin, Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteğini de arkasında alarak milyonları yakalamış ve değerini 100’lere katlamıştı. DOGECOİN, pek mümkün görünmeyen 1 dolar sınırına  yaklaşarak  0.70 dolarlık banda  kadar tırmandı. Yalnızca hype ve FOMO etkisiyle yükselen bu kripto paralarıa talep gün geçtikçe artıyor.

DeFi sektörünün kripto para piyasasına entegrasyonu ile büyük etki yaratması, bu projelerin kolaylıkla oluşturulup geliştirilmesine kolaylık sağladı. Dogecoin‘e benzer projelerin sayısı yüzleri bulsa da bunların sadece bir kaç tanesi ön plana çıkabildi.

Shiba Inu Token (Shib)-Coinmarketcap
Shiba Inu Token (Shib)-Coinmarketcap

Shiba Inu Token (SHIB)

Shiba token, kendini DOGE katili olarak tanımladıktan sonra, kısa sürede büyük ilgi görerek yükseliş ivmesi elde etti. ShibaSwap’ın hayata geçirilmesiyle gündeme gelen Shiba Inu, artış trendine hız kazandırırken toplulukta saygınlık kazanmıştır. Shiba, CoinMarketCap verileirne göre ilk üç ay 0.00003503 dolar ile tüm zamanaların en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Shiba, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.000008145 dolardan işlem görürken ATH seviyesinden %78 oranında uzakta bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Minifootball-Chart-Coinmarketcap
Minifootball-Chart-Coinmarketcap

Mini Football Token (MINIFOOTBALL)

Mini Football Token, Dogecoin ve futbol tutkusunu bir arada sunan bir kripto para projesi olarak piyasaya sürüldü. Dogecoin kitlesinden yararlanmak isteyen MINIFOOTBALL, kısa sürede büyük ilgi görmüş oldu ve inanılmaz fiyat performanslarına imza attı.

MINIFOOTBALL, an itibarıyla 000000000344 dolardan alım satım işlemi görüyor. Mini Football Token, gün içinde %50’nin üstünde artarak yatırımcılarını sevindiren altcoin’ler sıralamasında yer aldı. Kripto para piyasasında henüz çok  yeni olan bu altcoin, Dogecoin topluluğunun yeni göz bebeği olarak kaydediliyor. Mini Football Token toplam arzı 100.000.000.000.000.000’dır.

Ryoshi-Token-Chart-Coinmarketcap
Ryoshi-Token-Chart-Coinmarketcap

Ryoshi Token (RYOSHI)

Ryoshi Token, ismini  Shiba Inu’nun anonim kurucusundan alıyor. Shiba Inu’nun babası olarak tanıtılan bu kripto para, kısa sürede ilgi çeken projelerden olmayı başardı. Şaka kripto paralarınöne çıkanlarından  olan Ryoshi token, son birkaç günde olumsuz bir fiyat tablosu çiziyor. Ryoshi, son 24 saatlik süre diliminde %82’nin üzerinde düşüş yaşandı.

1.000.000.000.000.000 arzı bulunan Ryoshi, benzerleri ile aynı şekilde topluluk odaklı bir model sunuyor. Ryoshi öyküsünü özetleyen bu kripto para, Shiba Inu üstünden ilgi çekmek için çalışıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.