Altcoin HaberleriHaberler

Dogelon Mars’ın Yeni Projesi Tanıtıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogelon Mars’ın yeni projesi tanıtıldı. Dogelon Mars ekibi yeni projelerini Twitter’da tanıttı. Dogelon Mars, bir sonraki geliştirme projesinin adını açıklayarak yatırımcıları heyecanlandırdı.

Dogelon Mars topluluğu, xELON’u ekosisteme sokmak için çalışmaya devam ediyor. Dogelon ekibi projeyi bir tweet ile duyururken xELON’un Dogelon’u DeFi dünyasına dahil ettiğini belirtmişti.

Dogelon Mars’ın Yeni Projesi Tanıtıldı

Dogelon Mars ekibi yeni projelerini Twitter’da tanıttı. DeFi alanına xELON ile girmeyi planlıyor ve Dogelon ekibi popülerlik kazanmaya çalışıyor. Ancak xELON, bir yönetim simgesi ve gelir sözleşmesi görevi görecektir. Ayrıca, ELON’un rehin teşvikleri olacaktır.
Kredi kartı ile bitcoin ve kripto para satın almak için bu link üzerinden Gate.io üye olabilir ve komisyon indirimlerinden yararlanabilirsiniz. xELON’un Dogelon Mars DeFi ekosistemine teşvik sağlanmasında önemli bir adım olması bekleniyor. Dogelon Mars, son 24 saatte %55’ten fazla artarak 0.000001778 $’a yükseldi.
Ayrıca Dogelon Mars, Coinmarketcap piyasa sıralamasında 109. sırada yer alıyor.

Dogelon Mars Hakkında

Dogecoin hard forkundan sonra doğan Dogelon Mars, diğer meme coinleri gibi arzının yarısını Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e gönderdi. Buna ek olarak, topluluğun ilk üyeleri halının çekilmesinden etkilenen insanlara bir ELON airdrop düzenledi.

Vitalik, fonu Mayıs 2021’den itibaren en az bir yıl yöneteceğine dair güvence verdi. Dogelon Mars ekibi, topluluğun yükselişini hızlandıracağını ve yeni token sözleşme adresinin yakında açıklanacağını umuyor.

Dogecoin ve Shiba Inu’nun kayıpları diğer yaramaz kripto para birimlerine yansımaz. Dolayısıyla bağımsız bir kategori olarak öne çıkan meme coin yükseliş trendini koruyor. Son gelişmeler ışığında, Dogelon Mars yukarı doğru hareketini yoğunlaştırdı.

Bununla birlikte, bu hype tabanlı altcoinler, ani fırlayan ve düşen hareketlerinden dolayı öne çıkıyor. Bu durumda uzmanlar, kripto para piyasası katılımcılarını meme coinlere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.