Haberler

Dünya Kupası Öncesi Fan Token’lar Yükselişte

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Heyecanla beklenen 2022 Dünya Kupası organizasyonu için geri sayım devam ediyor. Spor dünyasının merakla beklediği dev organizasyonun heyecanı spor temalı kripto paralara da olumlu yansıdı. Spor dünyası ile kripto para sektörünü birleştiren taraftar token’ları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle son bir haftadır kripto para piyasası genelinde konsolidasyon sürecinin devam etmesine rağmen fan token projelerinde ciddi yükselişler gözlemlendi.

1 Haftada Yüzde 50 Arttı

Chiliz Chz Ile Ilgili Onemli Uyari Ceo Dreyfus Dolandiriciliga Dikkat Cekti 1200X900 1

Socios.com tarafından kripto para piyasasına sürülen CHZ token, 2022 Dünya Kupası öncesinde en çok dikkat çeken altcoin projelerinden biri oldu. CHZ token son 24 saatte yüzde 13.4 oranında artarken Portekiz ve Arjantin milli takımlarının token’ları son bir haftada yatırımcısının yüzünü güldürdü. Dünya Kupası’nda son kez yer alacak süper yıldız Cristiano Ronaldo’lu Portekiz milli tekımının taraftar tokeni son bir haftada yüzde 50 oranında artış yaşadı. Kripto paraları sarsan satış baskısına rağmen Messi’li Arjantin milli takımının şampiyonluk için favori gösterilmesi sonucu fan token fiyatında yüzde 32 artış gerçekleşti.

FTX Çöküşü Fan Token’ları Etkilemedi

Kripto para piyasası genelinde görülen çöküş hareketine rağmen taraftar token’ları yükselişe devam ediyor. Fan token olarak bilinen bu altcoin projeleri genellikle bir spor takımının taraftarlarına hitap eden kripto paralardır. Token sahipleri bu varlıklara yatırım yaparak külüp veya takım hakkında çeşitli avantajlar elde edilebilir. 20 Kasım’da Katar’da başlayacak olan FIFA 2022 Dünya Kupası organizasyonu fan token fiyatlarını olumul etkikedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.