Haberler

Dünyaca Ünlü Kahve Zinciri Starbucks, Web3 Dünyasına Adım Attı!

Starbucks, kahve temalı NFT'leri kullanarak Web3 projesini tanıtmaya hazırlanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, Web3 dünyasına adım attı. Starbucks, kahve temalı NFT’leri kullanarak Web3 projesini tanıtmaya hazırlanıyor.

Mevcut müşterileri elde tutmak ve yenilerini çekmek için Starbucks, 2022’nin başlarında Web3 pazarına girme planlarını açıkladı. Starbucks’ın ilk NFT’leri, kullanıcılarına dijital bir koleksiyona ek olarak ek içerik ve avantajlar sağlayacak.

Starbucks Web3 ile Z Kuşağının Peşinde

Dünyanın en büyük kahve zinciri Starbucks, sürekli olarak web3 haberlerine öncelik veriyor. Bu, işletmenin girişime olan bağlılığını gösteriyor. Şirket, dijital koleksiyon öğelerinin mağazalarındaki iş ortamını iyileştirebileceğine inandığı için 2022’de daha fazla bilgiye ulaşılacağını belirtti.

Starbucks’ın ilk NFT koleksiyonunun neye benzeyeceği, sunduğu benzersiz avantajlar veya hangi blockchain‘e dayanacağı henüz bilinmiyor.

Starbucks’ın kurucusu ve CEO’su Howard Schultz, röportajda Web3 hareketinin şirketin daha genç müşteri tabanını çekme ve tutma çabalarının bir parçası olduğunu belirtti:

Müşteri tabanımızın yaşlandığı ve daha genç insanlarla daha az alakalı bir duruma sahip olduğumuz bir işte olmak istemiyoruz” diyen şirket, “tarihimizde hiç olmadığı kadar alakalı olmamıştı” dedi. bugün Z kuşağına.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.