NFT HaberleriHaberler

Dünyaca Ünlü Kahve Zinciri Starbucks’tan NFT Hamlesi!

Kahve Zinciri Olan Starbucks NFT Sektörüne Dahil Olduğunu Açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyaca ünlü kahve zinciri starbucks’tan NFT hamlesi.

Nisan ayında Amerikalı zincir kahve dükkanı olan Starbucks’ın yıl sonuna kadar NFT sektörüne girmeyi planladığını belirtmiştik. Starbucks, NFT pazarına gireceğini açıkladı.

Dünyanın en büyük kahve şirketi Starbucks, yaptığı açıklamada, sahiplerine özel avantajlarla NFT koleksiyonu sunacağını belirtti.

Starbucks CEO’su Howard Schultz ve Başkan Yardımcısı Brady Brewer, yatırımcılarla yaptıkları en son toplantıda, şirketin “Web3 alanında geliştiğini gördükleri mülkiyet ve topluluk temelli üyelik modelleri gibi yeni kavramları” ekleyeceğini ve şirketin  NFT sektörüne gireceğini belirtti.

Brewer daha sonra yanıt olarak şu açıklamaları yaptı:

Starbucks’tan yeni bir dijital koleksiyon satın aldığınızı hayal edin; bu ürün aynı zamanda küresel bir Starbucks topluluğuna erişim geçişiniz olarak da hizmet edecek.

“Markalı NFT Koleksiyonu Oluşturmayı Planlıyoruz”

Starbucks Nfts Set To Be Released In 2022

Bunu takiben, işletme NFT’ler hakkında bir açıklama yaptı:

Sahipliği topluluk üyeliğini başlatan, özel deneyimlere ve avantajlara erişime izin veren bir dizi markalı NFT koleksiyonu oluşturmayı planlıyoruz. Bu koleksiyon temaları, Starbucks’ın hem eski hem de yeni yaratılmış sanatsal ifadelerinden, diğer yenilikçi ve benzer düşünceye sahip markalarla birinci sınıf iş birliklerinden doğacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.