Altcoin HaberleriHaberler

Efsanevi Metal Grubu Metallica’dan Kripto Para Uyarısı!

Yeni çıkacak 72 Seasons adlı yeni albümlerinin yayınlanmasından önce ünlü metal grubu Metallica kripto dolandırıcılığı uyarısı yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yeni çıkacak 72 Seasons adlı yeni albümlerinin yayınlanmasından önce ünlü metal grubu Metallica kripto dolandırıcılığı uyarısı yayınladı.

Metallica’dan Yeni Albüm Öncesi Kripto Para Uyarısı!

Dolandırıcılar, Metallica’nın yeni albümünün yayınlanması ve yaklaşan turnesinin yarattığı heyecan sonucunda sosyal medya kimliğine bürünerek metal hayranlarını hedef almaya başladı.

Metalica, Kripto Dolandırıcılıkları Hakkında Bir Uyarı Yayınladı

Efsanevi metal grubu Metallica, yepyeni albümleri 72 Seasons’ın merakla beklenen çıkışından hemen önce hayranlarına kripto para birimi hediye dolandırıcılığı konusunda bir uyarı yayınladı.

Kötü insanların her yere baktığı açıktır. Daha önce YouTube paylaşımları, sahte hesaplar, borsa veya ünlü kişi taklitleri gördük. Yine de Metallica, sosyal ağların olumsuz yönlerine dikkat çekti.

Metal grubu, takipçilerini Metallica Crypto eşantiyonlarından kaçınmaya çağırdı ve şunları söyledi:

“Elimizden geldiğince açık olalım. Metallica’nın kripto hediyeleri dolandırıcılıktır.

Hayranların yaygın kripto para eşantiyon dolandırıcılıklarına kanmasını önlemek için Metallica, resmi sosyal medya hesaplarının bir listesini de paylaştı.

Blockchain analitik şirketi Chainalysis’ten alınan veriler, geçen yıl bilinen sabıka kayıtlarında yaklaşık 14 milyar dolar değerinde dijital varlık olduğunu gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.