HaberlerBitcoin Haberleri

El Salvador’dan Yeni Bitcoin (BTC) Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’i (BTC) yasal para birimi olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador, piyasadaki düşüşleri bir alım fırsatı olarak görüyor. BTC fiyatının düşüş olduğu dönemlerde sürekli alım yapan El Salvador, son olarak kasasına 420 Bitcoin daha eklediğini duyurdu.

EL Salvador’dan Yeni BTC Alımı!

El salvador devlet başkanı Nayib Bukele Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tam 420 tane Bitcoin (BTC) aldıklarını duyurdu. Son alım ile birlikte El Salvador’un kasasındaki BTC sayısı  1120’ye yükseldi.

Her fiyat düşüşünü alım fırsatı olarak gören Bukele, Bitcoin (BTC) alımlarına devam edeceklerini devam edeceğini belirtti. El Salvador, yaklaşık 25 milyon dolar olan Bitcoin (BTC) alımıyla elinde en fazla BTC bulunduran ülkeler arasında yer alıyor. Kasasında güncel değeri 12 milyar dolar Bitcoin bulunduran Bulgaristan ise bu alanda lider konumda bulunuyor.

Bitcoin (BTC) Devrimi

Ekonomik olarak pek değerli bulunmayan bu ülke Bitcoin’i resmi olarak tanıyan ilk ülke durumda. ekonomik Özellikle kripto para yatırımcılarını ve blockchain girişimlerini ülkeye çekmeyi hedefleyen Bukele birçok insana bakılırsa mantıklı bir hamle yaptığını söyleyebiliriz. Eğer kripto odaklı büyük firmalar burada merkez açmaya ve düzenleyici özgürlüğü ile etkinlik göstermeye razı olursa elbet bu durum ülkenin kalkınmasına da katkı sağlayacaktır.

Ülkedeki karşıtları Bitcoin risklerinin tam olarak ölçülmediğini düşünüyor. Hatta bu karşıt görüşler sert eylemlere varan gösterileri de tetikledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.