Kripto RehberEditörden Seçmeler

Electroneum Coin Nedir? Electroneum Nasıl Satın Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Electroneum Coin İncelemesi – Son zamanlarda bir coin patlaması yaşandı ve dijital para birimleri hayatımıza her geçen gün daha fazla giriyor. Birçok kişi Bitcoin’e yatırım yaptı ve koltuklarında oturup olacakları bekliyor. Ancak kripto para birimlerinde para yatırmak kolay değil. Kesirler ve hesaplamalar biraz kafa karıştırıcı olabilir. Electroneum Coin, daha kolay dijital para birimi işlemleri sağlar.

Electroneum Coin Nedir?

Electroneum, kripto para birimlerinin erişilebilirliğini iyileştirmeyi vaat eden bir mobil şifrelemedir. Para birimi, mobil oyun ve çevrimiçi kumar pazarlarını yakalamak için oluşturuldu.

Electroneum‘un birincil hedefi mobil dünyadır. Mobil uyumlu, hızlı işlemler ve kolay mikro ödemelerle uyumludur. Telefonunuza indirebileceğiniz bir uygulama aracılığıyla  electroneum toplayabileceğiniz çeşitli bilgisayarları ve cep telefonlarını destekler.

Electroneum’un Diğer Coinlerden Farkı Nedir?

Electroneum’un Kurucusu ve Veteran Tech Entrepreneur Richard Els“Daha önce hiç satın almayı denediniz mi bilmiyorum. Herhangi bir alışverişi Bitcoin ile yapmak gerçekten zor! Dünyanın ihtiyaç duyduğu şeyin, erişmesi ve kullanması kolay bir kripto para olduğunu anladım. Sıradan bir mobil kullanıcıyı düşünülerek Electroneum’u geliştirdik.” açıklamasıyla Aslında pek çok sorunu cevabını veriyor.

Electroneum‘un mobil cihazlar için olduğunu söylemiştik. En büyük fark ve kolaylık zaten burada. Buna ek olarak, daha yüksek bir toplam arz ile Bitcoin’den daha kolay anlaşılır işlemler sunmayı planlıyor.

Electroneum, hızlı mikro işlemlere olanak tanır ve farklı oyunlar, uygulamalar ve kullanıcılar arasında kolayca aktarılabilir. Android ve Apple, tüm telefonlara indirilebilen bir mobil uygulamaya sahiptir.

Ethereum gibi mevcut blok zincirlerine dayanan birçok kripto para biriminin aksine, kendi özel blok zincirine sahiptir. Blockchain, orijinal Bitcoin eşlik kaynak koduna dayanmaktadır.

Electroneum Coin Nedir? Electroneum Nasıl Satın Alınır?

Electroneum Nasıl Satın Alınır?

Cryptopia sitesinde bir hesap açarak başlayabilirsiniz. Sadece Yeni Zelanda bankalarından ödeme aldıkları için şimdilik sadece bitcoin, litecoin gibi başka bir coin ile sisteme giriş yapabiliyoruz. Sabit bir günlük limiti bulunmaktadır. Bu sebeple kimlik vs. Göndermeden işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Bitcoin satan herhangi bir borsa veya komisyoncudan bitcoin satın alabilirsiniz. Ayrıca doğrudan bitcoin’in sitesi, btcturk, paribu vb.’den de satın alabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken  cryptopia  sitenin sağ üst köşesinde kullanıcı adınızın yanında bulunan bitcoin butonuna tıklamak ve satın almadan önce “balance” linkine tıklamak. Oradan “search” bölümüne btc (bitcoin) yazın, “action” bölümünün altındaki yeşil oka tıklayın ve açılan sayfada “deposit address” yazan bölümdeki kodu kopyalayın.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.