Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk, Bu Paylaşıma Destek Verdi: DOGE Fiyatı Etkilendi Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin’i (DOGE) Jackson Palmer ile Bitcoin’in bir parodisi olarak kuran Billy Markus, 17 Ocak 2013’te DOGE’nin bir şakadan daha fazla bir şeye dönüştüğünü tweetledi. Tesla’nın CEO’su Elon Musk da bu paylaşıma desteğini gösterdi.

Musk, Dogecoin Eleştirilerine Karşı Mücadele Veren Markus’u Destekledi

Geliştirici, tweet’inde kripto dünyasındaki birçok kişinin hala bir şaka olarak Dogecoin’in görünümü hakkında “sinir krizleri” yaşadığını belirtti. Şimdiye kadar Markus, DOGE’nin sadece şaka amaçlı bir kripto para birimi değil, aynı zamanda değerli bir kripto para birimi olduğunu savundu. Dogecoin’in en büyük ve en önde gelen destekçisi Tesla CEO’su Elon Musk, DOGE’nin kurucu ortağını desteklemek için klasik bir tweet yayınladı. Tweet şu şekildeydi:

En keyifli sonuç en olası olanıdır.

Dogeusdt
Dogeusdt

DOGE, Musk’ın tweet’inden sonra 0.165 dolardan 0.173 dolara sıçradı. Yazım sırasında, popüler meme kripto para 0.165 dolara düştü. DOGE, önceki yedi günde yüzde 16 kazandı, ancak geçen ay yüzde 3.5 kaybetti.

Şirketler DOGE Ödemelerini Kabul Etmeye Devam Ediyor!

Birkaç büyük ve küçük şirket, son zamanlarda en büyük meme kripto parası olan Dogecoin’i bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başladı. AMC, büyük bir ABD sinema şirketi, Nexon, Gamestop ve Mark Cuban’ın Dallas Mavericks’i bunlar arasında. Tesla kısa süre önce, coinnewstr.com’da daha önce bildirdiğimiz gibi, çevrimiçi Tesla Shop’taki bazı ürünleri için DOGE ödemelerini kabul etmeye başladığını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.