Haberler

Elon Musk İddialara Yanıt Verdi: Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’leri Satmadım

Elon Musk, Bitcoin sattığı iddialarına cevaben Twitter'dan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, Bitcoin sattığı iddialarına cevaben Twitter’dan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Tesla ve SpaceX‘in CEO’su Elon Musk, Twitter’da ABD’deki enflasyon oranlarının gelecekte hangi seviyeleri izleyeceğine dair bir soru sordu. MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor’dan gelen bir cevap üzerine ise Musk, Bitcoin satışı yaptığına dair iddiaları yanıtladı.

Elon Musk, Enflasyon Oranlarına Dikkat Çekti

Elon Musk, Twitter hesabından enflasyon oranının önümüzdeki yıllardaki potansiyel yörüngesine ilişkin bir soru sordu. Elon Musk, Tesla ve SpaceX’in ciddi hammadde ve lojistik enflasyon baskısı öngördüğünü de belirtti. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Elon Musk’ın sorusuna ABD enflasyonunun tırmanmaya devam edebileceğini ve ABD dolarının önümüzdeki yıllarda değer kaybetmesinin devam edeceğini tahmin ederek yanıt verdi. Ayrıca, Saylor’a göre sermaye, nakitten giderek Bitcoin gibi arzı sınırlı varlıklara doğru akıyor.

Elon Musk’ın Michael Saylor’a yanıtı

Bir dönem Elon Musk’ın sözde Twitter paylaşımları nedeniyle Bitcoin’lerini sattığı iddiaları vardı ve bu iddialar sosyal medyada çok konuşulmuştu. Elon Musk, Michael Saylor’un yorumuna verdiği yanıtla bu suçlamalara dolaylı olarak tepki gösterdi. Elon Musk, Michael Saylor’un tahminini kullanarak, enflasyon güçlü olduğunda, bireylerin genellikle mükemmel olduğuna inandıkları çeşitli yatırım mallarına sahip olmanın paradan daha iyi olduğunu iddia etti. Elon Musk ayrıca Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) veya Dogecoin (DOGE) varlıklarının hiçbirini satmayacağını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.