Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk Tweet Attı, Balinalar Harekete Geçti!

Elon Musk'ın Tweetiyle kripto para balinaları bu meme Coin’e Hücum Etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WhaleStats tarafından yayınlanan istatistiklere göre, popüler meme coin Dogecoin (DOGE), en büyük 100 Binance Smart Chain (yeni adıyla BNB Chain) balinaları tarafından en çok satın alınan token ve en çok kullanılan akıllı sözleşme haline geldi. Bu bilgi, Elon Musk‘ın attığı bir tweet sonucunda geldi. İşte detaylar…

Elon Musk, BTC, ETH ve DOGE Satmayacağını Belirtti

BNB Chain balinaları, Balina İstatistiklerine göre en çok Dogecoin (DOGE) işlemi yapıyor. Tesla CEO’su Elon Musk, tweet yoluyla hala Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin‘e (DOGE) sahip olduğunu ve bunları satma planı olmadığını açıkladı. Musk’a Twitter’da önümüzdeki yıllarda potansiyel enflasyon oranı hakkındaki düşünceleri soruldu. Musk’ın sözlerine yanıt olarak, MicroStrategy CEO’su ve büyük bir Bitcoin boğası olan Michael Saylor şunları söyledi:

ABD dolarındaki tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kalacak, ancak varlık enflasyonu tüketici enflasyonunun iki katı olacak. Daha zayıf para birimleri başarısız olacak ve nakit, borç ve değerden Bitcoin gibi arzı sınırlı varlıklara kaçış hızlanacak.

Musk, Saylor’a “Bu sonuca varmanız bekleniyordu” diye yanıt verdi. “Enflasyon güçlü olduğunda, bu sayfadan tavsiye arayan herkes için genel bir kavram olarak, dolar yerine iyi ürünler sağladığını düşündüğünüz firmalarda evler veya hisse senetleri gibi gerçek nesnelere sahip olmak genellikle daha iyidir.” “Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin‘im var ve bunları ne pahasına olursa olsun satmayacağım” dedi.

 

Https Cdn.cnn .Com Cnnnext Dam Assets 140223132422 Irpt Dogecoin Tech 4

Musk Tweet Attı, DOGE Yükseldi

Dogecoin, erken işlemlerde yüzde 1,2 düşüş yaşamadan önce, bu konuşmadan sonra yüzde 3,9 artarak 0.116 dolara yükseldi. 24 saatlik 481.556.136 $ işlem hacmi ile Dogecoin şu anda günde yüzde 2,8 düşüşle 0,111 $ seviyesinde işlem görüyor. WhaleStats’tan alınan verilere göre, Dogecoin, 32.435,546 dolar değerinde DOGE ile ilk 100 BSC cüzdanı arasında 6. en büyük holding durumunda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.