Haberler

Elon Musk, Twitter Yönetim Kuruluna Katılıyor!

Twitter'ın yüzde 9,2'sini satın alarak şirketin en büyük hissedarı olan Elon Musk, yönetim kuruluna da katılıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dün Twitter‘ın yüzde 9,2’sini satın alarak şirketin en büyük hissedarı olan ünlü milyarder Elon Musk, haberlere göre yönetim kuruluna katılıyor. Musk, yaptığı açıklamada Twitter’ı önemli ölçüde geliştirmek için CEO ve yönetim kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle beklediğini de belirtti. Eski Twitter CEO‘su Jack Dorsey de durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunulan evraklara göre 14 Mart itibarıyla Twitter’ın yüzde 9.2’sini satın alan Elon Musk, Twitter’ın en büyük hissedarı olarak yönetim kuruluna da katılıyor.

Twitter Hisseleri Yükselişini Sürdürüyor
Twitter Hisseleri Yükselişini Sürdürüyor

Twitter Hisseleri Yükselişini Sürdürüyor

Dünden bu yana, Musk’ın firma üzerindeki etkisi hararetli bir tartışma kaynağı oldu ve dünkü yüzde 27’lik artışın ardından, Twitter hisse fiyatı bu haberin sonucunda yüzde 5 daha artarak 52 doları aştı.

“Önemli gelişmeler üzerinde çalışmak için heyecan duyuyorum.”

Musk, haberlere bir açıklama ile yanıt verdi. Tesla ve SpaceX CEO‘su Elon Musk, Twitter CEO’su ve yönetim kurulu ile çalışmayı dört gözle beklediğini belirterek, “önemli gelişmelerin” altını çizdi ve büyük değişikliklerin yolda olduğuna işaret etti:

Büyük iyileştirmeler yapmak için Twitter CEO’su ve yönetim kuruluyla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyorum.

Ünlü milyarder dün yüzde 9,2 hisse alımının resmi duyurusunun ardından tweet attı. Musk, uzun süredir Twitter’ın yayın politikasını eleştiriyor. “Bir düzenleme düğmesi olsun mu?” paylaşımıyla takipçilerine değişimin mesajını iletti.

Twitter CEO’sundan Elon Musk Mesajı

Kasım ayında aniden CEO olarak Jack Dorsey‘in yerini alan Parag Agrawal, Musk ile geçtiğimiz haftalarda yaptığı konuşmalarda, Twitter’a nasıl muazzam bir değer sunabileceğini gördüğünü söyledi.

Jack Dorsey’den Elon Musk Mesajı

Bitcoin’e verdiği destekle tanınan ve şu anda firması Block ile yeni bir cüzdan projesi üzerinde çalışan eski Twitter CEO’su Jack Dorsey, Musk’ın göreve gelmesinden duyduğu memnuniyeti bir tweet’te dile getirdi:

Indir 26Elon’un Twitter yönetim kuruluna katılmasından dolayı çok mutluyum. Dünyada olup bitenlerle ve Twitter’ın bu konudaki rolüyle oldukça ilgileniyor. Parag ve Elon kalplerinin peşinden giden insanlar ve inanılmaz bir ekip olacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.