Altcoin Haberleri

Elon Musk vazgeçtiği Twitter’a geri döndü, platformu satın almak istediğini bildirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya devi Twitter’ı satın almak üzere harekete geçen, ardından bu anlaşmadan vazgeçerek Twitter ile davalık olan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın, Twitter’ı satın almak için tekrar teklif verdiği ortaya çıktı. Investing.com haberine göre 4 Ekim Salı günü ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan açıklamada, Elon Musk ile Twitter arasındaki anlaşmanın yeniden başladığı bildirildi. Musk, Twitter’ı tamamen satın almak için 44 milyar dolarlık teklifte bulunmuştu.

ELON MUSK TWITTER’I YENİDEN SATIN ALMAK İSTİYOR

Elon Musk

Elon Musk, hatırlanacağı üzere Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın alacağı anlaşmasından, Twitter’da bulunan sahte hesaplar konusunda kendisine doğru bilgi verilmediği gerekçesi ile vazgeçmişti. Musk’ın vazgeçmesi üzerine Twitter da Musk’a dava açtı ve anlaşmanın tamamlanmasını talep etti. Şimdi ise Elon Musk, ilk olarak 25 Nisan tarihinde sunulan anlaşma şartlarına göre satın alma sürecini sürdürmek istiyor.

DAVAYA BİRKAÇ GÜN KALA MUSK KARAR DEĞİŞTİRDİ

Piyasada yer alan söylentilerde, Elon Musk’ın anlaşmadan vazgeçtiği gerekçesini, yani Twitter’daki sahte hesap sayısını gösterdiği gibi kanıtlayamadığı ve bu nedenle anlaşmaya geri döndüğü iddiaları yer alıyor. Bilindiği üzere Elon Musk ile Twitter arasındaki dava 17 Ekim’de görülecek. Musk’ın bu kararının dava gününden birkaç gün önce gelmesi dikkat çekti. SEC’ye yapılan bildirime göre Twitter satışının, Elon Musk’ın başta teklif ettiği üzere hisse başına 54,20 dolardan yapılması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.