Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’ın Kripto Paralar Üzerindeki Etkisi Azalıyor Mu?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en varlıklı insanı olan Tesla CEO’su Elon Musk, çok değil bundan 6 ay önce attığı bir Tweet ile  kripto para birimlerine önemli bir etki yaratıyordu. Öyle ki mart ayında Dogecoin’e desteğini eksik etmeyen musk DOGE fiyatında inanılmaz yükselişler yaşanmasına etki etti. Fakat son dönemlerde Musk’ın kripto para piyasası üstündeki etkisi günden güne azalıyor.  Musk kripto paralar üzerindeki etkisini  yitirmişe benziyor.

Musk’ın Kripto Paralar Üzerindeki Etkisi Azaldı

Şaka kripto para birimlerindeki düşük artışlar, Musk’ın tesirinin yavaş yavaş söndüğünü gösteriyor. Öyle ki Nisan ortasındaki Dogecoin çılgınlığının zirvesi esnasında, Musk’ın DOGE tweet’i tek bir günde yüzde 100’ün üstünde bir artışa neden olmuştu.

Tesla COE’su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Floki adlı büyüleyici Shiba Inu yavrusunun bir fotoğrafını yayınladı. Musk’ın resmi öncesinden yayınlayacağını duyurmasına karşın, Musk’ın bu tweet’i bazı şaka kripto para birimlerinin fiyatlarına oldukca azca etki etti.

Öte taraftan bir zamanlar Elon Musk’ın gözbebeği olan en büyük latife para birimi Dogecoin, Tesla CEO’sunun tweet’inin arkasından yalnız %3.49 oranında artış yaşadı sadece Bitcoin’in yenilenen zayıflığı sebebiyle kazançlarından oldukça çabucak vazgeçti ve tekrardan düşüşe geçti.

Popüler şaka para birimi Dogecoin (DOGE) içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %1.75’lik bir düşüşle 0.2155 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”8984″ scheme=”alt”]

Shıba Inu ve Floki Inu Üzerinde Etkisi

Mayıs ayında Dogecoin’in arkasından büyük popülarite yakalayarak en büyük kripto para birimleri içinde ilk 20’ye girmeyi başaran Shiba Inu da uzun bir sürenin arkasından yönünü yukarıya çevirmeyi başardı. Öyle ki SHIB,  geçtiğimiz gün başlamış olan artışla birlikte %15’e varan kazançlar elde etti.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın köpeğinden esin alınarak geliştirilen en büyük şaka kripto para biriminin taklitçisi Floki Inu (FLOKI) bile, Musk’un tweet’inin etkisiyle başlamış olan yüzde 40’lık artışından hızla kayboldu. Şu anda yüzde 5’lik bir artış gösteriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.